ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

Ben yetişiyorsundur sandım:F Sen bıraktın mı diziyi yavaştan :F

Evet Hünkar'a anlatıp Fekeliyle Yılmazın eve geldiği sahnede annesine sarilması bölümn en güzel sahnesiydi::
Ay ben iki sezondur toptan izliyorum zaten, 2-3 bölüm biriktirip öyle izlemek daha zevkli. :A

Sürekli silah çıkartan ve hiçbir zaman patlatamayan karısını tokatlayan bu adam mı beyefendi :A
Yalan agzına yuva yapmiş :T: Bİ kere Demir züleyhasına bi fiske vurmadı. Bağirip çağirmiştir. Senin yılmaz daha dun akşam bağirdi titrek mujgana:A

Yılmaz kaç kişiyi vurdu öldürdü. Burdan fizana yol olur be:F Fekeli bile diyor. Demir yapıyor ama bunu silahsız şekilde yapıyor diye:A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Yalan agzına yuva yapmiş :T: Bİ kere Demir züleyhasına bi fiske vurmadı. Bağirip çağirmiştir. Senin yılmaz daha dun akşam bağirdi titrek mujgana:A

Yılmaz kaç kişiyi vurdu öldürdü. Burdan fizana yol olur be:F Fekeli bile diyor. Demir yapıyor ama bunu silahsız şekilde yapıyor diye:A
Adamın silahı patlatmaya yüreği yok be, Yılmazları bombayla patlatmaya bile kalkıştı beceremedi, Züleyhayı tokatladı kaç kere bal gibi biliyorsun :A

Kimi öldürmüş be Yılmaz, Ercüment ve Züleyha'ya sarkan herifi öldürdü, ikisi de nefsi müdafaa :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Adamın silahı patlatmaya yüreği yok be, Yılmazları bombayla patlatmaya bile kalkıştı beceremedi, Züleyhayı tokatladı kaç kere bal gibi biliyorsun :A

Kimi öldürmüş be Yılmaz, Ercüment ve Züleyha'ya sarkan herifi öldürdü, ikisi de nefsi müdafaa :A
Demir değil Hunkar tokatladı. Demir'ciğim sadece kolunu sıkıyor sonra bırak canım acıyor deyince bırakıyor :A Siniri bile şefkatli adamın :bhr:

Tabi canım hobi gibi adam öldüryor hep de bi sebebi var mudafa niyetine:F

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Demir değil Hunkar tokatladı. Demir'ciğim sadece kolunu sıkıyor sonra bırak canım acıyor deyince bırakıyor :A Siniri bile şefkatli adamın :bhr:

Tabi canım hobi gibi adam öldüryor hep de bi sebebi var mudafa niyetine:F
Ay diziyi bende izliyorum tokatladı işte kimi kandırıyon :A

İki kişi öldürdü ikisi de müdafa, sende biliyon :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961