Ama bu süreyle netflix dizisini bigünde bitirirsinSiz şu an 52. bölümü izliyorsunuz, ben 50. bölümdeyim. Yani 50-51 ve 52. bölüm var izlemem gereken.
Ama bu süreyle netflix dizisini bigünde bitirirsinSiz şu an 52. bölümü izliyorsunuz, ben 50. bölümdeyim. Yani 50-51 ve 52. bölüm var izlemem gereken.
Hep de kaybediyor Yılmaz'a son dönemdekaçıncı bölümdeyiz biz ki sen bu kadar geride kalmiş gibi konuştun😱
Evet Demir'ciyimDemir'in bişey yaptiği yok. Tamamen kışkırtma üzerine kurulu senaryo. Adamı bi rahat bırakmıyorlar ki. Züleyhası ayrı yılmazı ayrı anası apayrı
Hep de kaybediyor Yılmaz'a son dönemde
Ama hiç mi haksız yanı yok bu Demir'in. Tamam Züleyha'ya aşık oldu. Ama Yılmaz'ı öldürmeye çalıştı, bu onu kötü yapmaz mıAşkta her şey mübah mıdır
Ay ne biliyim ne ara birikti, aslında ben Çukurova'yı hep böyle biriktirip izliyorum hiç güncele yetiştiğimi hatırlamıyorum ki zaten.Ama bu süreyle netflix dizisini bigünde bitirirsinNaptın böyle
3 bölüm geriden gelsem heralde ya diziyi bırakırım yada ses olsun diye acık bırakırımAy ne biliyim ne ara birikti, aslında ben Çukurova'yı hep böyle biriktirip izliyorum hiç güncele yetiştiğimi hatırlamıyorum ki zaten.
Yılmaz'a eziyet ettiği bi sahne vardı. Traktöre bağlayıp sürüklettiriyorduBomba sahnesinimi diyorsunO bölümde Yılmazın neler yaptiğina bakmak gerek
Tek bi cümleyle açıklayabilirim herşey içinYılmaz'a eziyet ettiği bi sahne vardı. Traktöre bağlayıp sürüklettiriyorduSonra da Yılmaz'ı vurdu, Gülten kurtarmıştı sanırım.
O sahne hep bi yer edinmiştir aklımda
50 ve 51'i atlayarak yada youtubeden parça parça mı izledin52. BÖLÜM
Şermin kahraman oldu valla, helal olsun. Adnan'ı yangınların içerisinde çıkarıp kurtardı, evi ve on altını da aldı. Bir de beğenmiyor.
Müjgan iyice iticileşti, Yılmaz ile boşansınlar da Behice'yi de alıp İstanbul'a dönsün artık. Behice ortalığı karıştırsa da itici olmaya başladı, bunlar hala yeğen aynı.
Üç bölümü de izleyip yetiştim güncele, mükemmel detayım.@Forumdash
Youtube'da tek parça var işte, oradan izledim. 50'yi tam izledim, 51'in bazı kısımlarını ilerlettim. 52'yi de tam izledim yani. İlerlettim dediğim de toplasan yarım saat ilerlememiştir.50 ve 51'i atlayarak yada youtubeden parça parça mı izledin
Müjgan'ın haklı mıcadelesinin destekcisiyim. Ne iticileşmesi. SÜt kardeş mi olsunlar Allah aşkına. Ne kadar buyuk bi olay bu. Komşudan bir bardak şeker almaya benzemez buSanki bi bardak şeker veriyormuş gibi ZÜleyha hemen atlıyor ben emzirebilirim.
En saçma şey de Züleyaın süt emzirmek için nerde emzireyim sorusuYılmaz görmemiştir kesin
Bu bölümüde tam olarak tüm bölüm TV'den izlediğim bir bölüm oldu.
Demir'ciğimde giriyordu içeri ne varBu bölümüde tam olarak tüm bölüm TV'den izlediğim bir bölüm oldu.
Adamlığı bırakta asıl kahramanlıği gördük Şermin sayesinde
Ben yetişiyorsundur sandımBen de daha son bölümler yok, biliyorsun biriktirip izliyorum. Yakında güncele yetişirim hayırlısıyla.
Evet Hünkar'a anlatıp Fekeliyle Yılmazın eve geldiği sahnede annesine sarilması bölümn en güzel sahnesiydi::Oluyor oluyor
Dünkü Demir'in Yılmaz'ları alt etme sahneleri çok iyiydi. Nihayet Demir'de kazanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?