Neden böyle olmuş:😱 2 tane çukurova kanalıvardı şimdi diğeri de yokYetemedin...
Ekli dosyayı görüntüle 74039
Neden böyle olmuş:😱 2 tane çukurova kanalıvardı şimdi diğeri de yokYetemedin...
Ekli dosyayı görüntüle 74039
Ben son çare ATV yi telefona indirdim oradan izledim.47. bölümü izleyecektim bulamadım hiçbir yerde ya, ne güzel Youtube'da olurdu koymamışlar. ATV'nin sitesinde de yok... Nereden izleyeyim? @Forumdash @Emre Ozansoy
Ay bu üç saate telefon mu dayanır, benim telefon iş görüşmeleri nedeniyle durmuyor ki zaten. Mümkün değil izlemem telefondan... Kendi sitesinden neden kaldırmış?Ben son çare ATV yi telefona indirdim oradan izledim.
Ekran başında izlensin diye büyük ihtimalle, daha önce de yapıyorlardı bazı kanallar bunu. Hiç sevmem.Neden böyle olmuş:😱 2 tane çukurova kanalıvardı şimdi diğeri de yok
Çok zor oldu zaten bende parça parça izledim, esas saçmalık ATV'nin kendi sitesinden de izlenmemesi masaüstünden.Ay bu üç saate telefon mu dayanır, benim telefon iş görüşmeleri nedeniyle durmuyor ki zaten. Mümkün değil izlemem telefondan... Kendi sitesinden neden kaldırmış?
Ekran başında izlensin diye büyük ihtimalle, daha önce de yapıyorlardı bazı kanallar bunu. Hiç sevmem.
Şey vpn kullanmayı biliyorsunuz dimi? @serhatt yurtiçine yasaklamişlar sadece yurtdişi izlenmeden daha çok para kazanılıyorsa tabiAy bu üç saate telefon mu dayanır, benim telefon iş görüşmeleri nedeniyle durmuyor ki zaten. Mümkün değil izlemem telefondan... Kendi sitesinden neden kaldırmış?
Ekran başında izlensin diye büyük ihtimalle, daha önce de yapıyorlardı bazı kanallar bunu. Hiç sevmem.
Yazyı okumamiştim ilk siyah ekran görunceİyi aklıma getirdin, denedim şimdi de açılıyor öyle. @serhatt
Bugün izleme havam vardı ne güzel, neyse yarın eve erken geçebilirsem öyle izleyeceğim artık. Birikti 47 ve 48, halledeyim onları.Yazyı okumamiştim ilk siyah ekran görunce
Bildiğin tam mesaili iş gibi tam 5-6 saat en iyisi tvden izlemek vallaBugün izleme havam vardı ne güzel, neyse yarın eve erken geçebilirsem öyle izleyeceğim artık. Birikti 47 ve 48, halledeyim onları.
TV de izlemiyorum ki, uzun zaman sonra (aylar olmuştur) geçen perşembe Ela için Mucize Doktor'u izledim. Onda da şansıma son sahnede göründü sadece.Bildiğin tam mesaili iş gibi tam 5-6 saat en iyisi tvden izlemek valla
Belliydi zaten öyle olacagı hekimoğluna baktın mı bari?TV de izlemiyorum ki, uzun zaman sonra (aylar olmuştur) geçen perşembe Ela için Mucize Doktor'u izledim. Onda da şansıma son sahnede göründü sadece.
Senden iyi biliyorum beŞey vpn kullanmayı biliyorsunuz dimi? @serhatt yurtiçine yasaklamişlar sadece yurtdişi izlenmeden daha çok para kazanılıyorsa tabi
Onu da izleyeceğim bu hafta içerisinde, merakla beklediğim bir işti. Epey olumlu yorumlar da gördüm senin yorum da dahil. İyice heyecanlandım.Belliydi zaten öyle olacagı hekimoğluna baktın mı bari?
Bende de açıldıİyi aklıma getirdin, denedim şimdi de açılıyor öyle. @serhatt
Senden iyi biliyorum be
Şu iki yorum arsındaki farkBende de açıldı
Tamam izle sayfa bomboş senden daha cok üzüldüm şuanOnu da izleyeceğim bu hafta içerisinde, merakla beklediğim bir işti. Epey olumlu yorumlar da gördüm senin yorum da dahil. İyice heyecanlandım.
Aklıma gelmedi hepsi buŞu iki yorum arsındaki fark
Allah akıl versinAklıma gelmedi hepsi bu
Aklımı başımdan alan çok zor verirAllah akıl versin