- Reaksiyon puanı
- 114,203
- Puanı
- 1,060
Bu diziyi bıraktım sayılır yine
3. fragmanın tek güzel yanı şarkı
Bu diziyi bıraktım sayılır yine
Hünkarı gör estiriyordu dün46. BÖLÜM
Bölümü üç güne yayarak izledim maşallah, anca bitiyor.@Forumdash
Şermin hapiste kalsaydı biraz keşke ya, hemen salıverdiler. Hatip Ağa ile yakalandı, ondan pek bir şey çıkmadı tabi. Şermin de Fekeli ve Hünkar'ın üzerine oynayacak.
Behice ortalığı karıştırmaya başladı, iyiden iyiye yerleşiyor Fekeli'nin yanına. Fekeli'den yüz bulamayacak, orası ayrı.
Müjgan ve Yılmaz'ın, Yaman konağının yanına taşınması saçma ve gereksiz bir atılım. Bir an önce gitsinler Fekeli'nin yanına.
47. bölümü izlemem de bir ay bulur dahaHünkarı gör estiriyordu dün
Haftaonu sabah kuşağinda kahvaltını yaparken izle işte47. bölümü izlemem de bir ay bulur daha
Hafta sonum dolu ya, ful dışardayım. Planlarım, ajandam dolu... Anca akşamları yatmadan işlerimi hallederken yandan açıp izleyebiliyorum.Haftaonu sabah kuşağinda kahvaltını yaparken izle işte
Ben Yılmaz hemen öğrenmez demek istemiştim
@Dosi hani söylemezdiben bi kç bölüm sonra ortaya cıkar sanmiştimyılmaz heralde yılbaşi arasında öğrencek
Sende de hep bi çevir gazı yanmasıncılık varBen Yılmaz hemen öğrenmez demek istemiştim
Kaz o kazSende de hep bi çevir gazı yanmasıncılık var(kaz da olabilir bilemedim)
Sen bilmezsin eskiden gazlı lambalar vardı. Çevrilerek acılırdıKaz o kazaaa şaşırttın 😱
Neyine kandırdım
Ne alaka be senin söyleminleNeyine kandırdımbunu diyom işte. Yanda ayar dugmesi var
Boşa "yanmasın"Ne alaka be senin söyleminleÇevir gaz lambasının düşmesini derler ozaman
Bunlar hâlâ var, süs olarak duvarda asan akrabalar var ve bi de dantel örmüşler cama
Yettiiiim47. bölümü izleyecektim bulamadım hiçbir yerde ya, ne güzel Youtube'da olurdu koymamışlar. ATV'nin sitesinde de yok... Nereden izleyeyim?@Forumdash @Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?