Bana yazıp kaçtığı içindir Zaten oyüzden @Harunnn60 @xemrexxx bu kadar sinirliler rahmetliyi kıskanıyorlar onların sevgiside ona büyük çaktırmadıklarına bakmaGelse benden önce haberin olur zaten
Bana yazıp kaçtığı içindir Zaten oyüzden @Harunnn60 @xemrexxx bu kadar sinirliler rahmetliyi kıskanıyorlar onların sevgiside ona büyük çaktırmadıklarına bakmaGelse benden önce haberin olur zaten
Nesini kiskanayyim be sizi ite kaka ben birleştirdim zatıBana yazıp kaçtığı içindir Zaten oyüzden @Harunnn60 @xemrexxx bu kadar sinirliler rahmetliyi kıskanıyorlar onların sevgiside ona büyük çaktırmadıklarına bakma
Kıskanıyorsunuz oyüzden sen bana @Harunnn60 da rahmetliye düşman @mrt-06 ne diyordu büyük resmi gördümmü ne @ForumdashNesini kiskanayyim be sizi ite kaka ben birleştirdim zatı
Lafimi çalmış yine totalcan.ssKıskanıyorsunuz oyüzden sen bana @Harunnn60 da rahmetliye düşman @mrt-06 ne diyordu büyük resmi gördümmü ne @Forumdash
Hhaha hep senmi uğraşıcan
Tatlı alacak parası yoksa ve işe yarıyorsa bence iyi taktik
Çocuk kastları hiç iyi değil Bebek değişmeli yada biraz daha büyük gelmeli Renkli gözlü gelse iyiydi27. BÖLÜM
Çatışma sahnesi güzeldi, kafamız şişti sesten. Yılmaz vuruldu, bu nedenle pek aktif değildi bölümde. Neyse ki durumu iyiydi, sorun yok.
Demir, Adnan'ı kaçırdı. (Bu kaçıncı kaçırışı )
Züleyha, Yılmaz'a her şeyi anlattığı bir mektup yazdı ve yolladı. Bakalım Yılmaz'ın eline ulaşacak mı? Züleyha da intihar edecek sanırsam.
Çocuk çirkin, sanki büyümüş de küçülmüş. Büyük suratı var.Çocuk kastları hiç iyi değil Bebek değişmeli yada biraz daha büyük gelmeli Renkli gözlü gelse iyiydi
Aynen olgun bi suratı var Hiç bebek gibi değil Hular mıdır nedir Yılmızın hizmetçi diye aldiği kadının kızı da pek sevimli değil haniÇocuk çirkin, sanki büyümüş de küçülmüş. Büyük suratı var.
Yeni gelen oyuncu yerine Züleyhan'nın abisi olabilirdi Şermin'in bi kızı gelemedi gitti30. BÖLÜM
Rüzgar Aksoy havasıyla diziye geldi, yakışmış 'Ercüment' rolüne de. Hünkar'ın yeğeni, Demir'in kuzeni. Parası olmadıkça çıkıp gelen tip, pek de sevilmiyor anladığım kadarıyla. Ama diziye büyük renk katacağı da kesin, Fadik ile iyi ikili olurlar.
Cengaver, Yılmaz & Fekeli ikilisiyle iyi dost oluyor. Arsayı da Yılmaz'a satmış, Demir bayağı bozuldu.
Demir'i şikayet edenin de Şermin olduğu ortaya çıktı, Şermin'in yolu yol değil...
Diziden bazı yerlerde basitlik akıyor da yapacak bir şey yok. Demir ve Züleyha sinemaya gidiyor, ne şanstır Yılmaz ve Müjgan da gidiyor. Daha bunun gibi çok tesadüfi basitlikler var, onlar da dikkatimi çekiyor.Yaa Seher b git pls😡 Ne ara senaryoya yön veren biri oldu bu slk?
Yeni gelen oyuncu yerine Züleyhan'nın abisi olabilirdi Şermin'in bi kızı gelemedi gitti
En son dayak yiyip gazeteye cıkmıştı Yeni gelenin rolü onla aynı nerdeyse Hünkarın ablası ölmüş mü? Niye Haminne onu seviyordu. Hep böyle gizli karakterler çıkması güzel.Diziden bazı yerlerde basitlik akıyor da yapacak bir şey yok. Demir ve Züleyha sinemaya gidiyor, ne şanstır Yılmaz ve Müjgan da gidiyor. Daha bunun gibi çok tesadüfi basitlikler var, onlar da dikkatimi çekiyor.
Veli noldu ya, öldü herhalde ciddi ciddi? Ben hala bir yerlerden çıkıp geleceğini düşünüyorum. Şermin'in kızını yeni sezona saklıyorlardır, bu sezondan harcamazlar. Seher'i harcayacaklar bence sezon finalinde, son bölümlerde bu kadar öne çıkması bana gidecek işareti gibi geldi.
Hünkar'ın ablası olduğundan bugün haberim oldu, ölmüş evet. Ercüment'in annesiymiş işte. Haminne bölümde şey dedi ya Hünkar fena, diğer kızım daha iyi falan diye.En son dayak yiyip gazeteye cıkmıştı Yeni gelenin rolü onla aynı nerdeyse Hünkarın ablası ölmüş mü? Niye Haminne onu seviyordu. Hep böyle gizli karakterler çıkması güzel.
O basitlik olay ilk bölümlerden beri var Hep kesik kesik sahneler. Sanırım yurtdişina sattıklarında 40-60 dakka hızlı ilerlesin diye heralde? Mesela, bölüm o sahnelerde bitse yabancılarda ertesi günü unutacaklar
Fadik'e üzülmece olacak ilerleyen bölümlerdeHünkar'ın ablası olduğundan bugün haberim oldu, ölmüş evet. Ercüment'in annesiymiş işte. Haminne bölümde şey dedi ya Hünkar fena, diğer kızım daha iyi falan diye.
Yine de izletiyor dizi, Saniye-Gaffur-Seher üçlüsü şimdilik büyük renk katıcı. Saniye'ye bayılıyorum, çok iyi oynuyor gerçekten. Gaffur da öyle...