Defol be sende Şermin gibi temizlikçi olcan gitcen.Senden olsa olsa şirketime hademe olur.
Defol be sende Şermin gibi temizlikçi olcan gitcen.Senden olsa olsa şirketime hademe olur.
ağaca cıkın bari sizi ora paklar sgdhsajkasNe güzel işte temiz havada....
Müjgan mevzusu ne alakaydı orda ben onu anlamadım anlatsanıza hayrınıza.Müjgan'ın kamerasıyla meslek seçimi yaomak ve anasının hayatını çekmek
Müjganlık bişey olmadıMüjgan mevzusu ne alakaydı orda ben onu anlamadım anlatsanıza hayrınıza.Adı geçti bir yerde ben kısık sesle izliyordum da.
Ohh be şirketin başina gerçek bir YAMAN geçti... Adana gerçek kadının gücünü görmüş 💪@EmreCan @serhatt
Züleyha şimdi Haminne modunda takılıyordurYılmaz, öz babası Yıldonun resmini masaya koymamiş ya da ben göremedim
O konuda çok haklısın.
Duygulandın mı Faruk dedeZüleyha öldü öldü...
Yılmaz ne hain evlat yaaa.
İçi boş bir finaldiDuygulandın mı Faruk dede
Gebersin aman. .ssDuygulandın mı Faruk dede
Bende dedim Müjgan'ın adı geçince noluyoz dedim de pek anlayamadım.Müjganlık bişey olmadıMüjganın adını vermişler Fikret kızına o var sadece
Ben bile duygulanıcam.Duygulandın mı Faruk dede
Sanane be ne istersek yaparız.ağaca cıkın bari sizi ora paklar sgdhsajkas
Son sahne dışında pek de dolu değildi evet.Ben daha dolu birşey beklerdim bu yapılan saygısızlığı kınıyorum.@serhatt
Daha havadar olur diyeSanane be ne istersek yaparız.
saygısızlık 4.sezonla oldu zatenBen daha dolu birşey beklerdim bu yapılan saygısızlığı kınıyorum.@serhatt
Hmm ok.Daha havadar olur diye
saygısızlık 4.sezonla oldu zaten
Haminne 4 sezondur söyleyemediklerini 5 dk içinde söyledi.Son sahne dışında pek de dolu değildi evet.
Reytingi olan şeyi bitirseydiler daha saygısız olurdular.Daha havadar olur diye
saygısızlık 4.sezonla oldu zaten
Aynen.Haminne 4 sezondur söyleyemediklerini 5 dk içinde söyledi.
Reytingi olan şeyi bitirseydiler daha saygısız olurdular.
Efsane diziler yüksek reytingle biterHaminne 4 sezondur söyleyemediklerini 5 dk içinde söyledi.
Reytingi olan şeyi bitirseydiler daha saygısız olurdular.
Bu daha efsaneydi. 🥸Efsane diziler yüksek reytingle biterBunlar kestane olarak devam ettiler
eeeöfffsahneydiBu daha efsaneydi. 🥸
Harikaydı. 🥺🥺🥺🥺eeeöfffsahneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?