'Bir Yeraltı Sit-Com'u Sezon Finali Yapıyor! | Exxen

Evet valla 5 sene de beklerim yeter ki iyi iş olsun
5 sene de çok be şimdi.

Burhan'a davranışlarında bir cringe lık bulmadım.

Yeni Gelin dizisine katılıyorum.Başlarda izlerken sinir oldum.Sonra devam etmedim edilecek gibi değildi. 😡
Burhan'a cringe demedim hatta izlemediğim için yorum bile yapmadım.

Ben geçen sene denk geldikçe tekrarlarından izliyordum ve sinir olunacak nesi vardı ki dizinin.

5 sene de çok be şimdi.

Burhan'a cringe demedim hatta izlemediğim için yorum bile yapmadım.

Ben geçen sene denk geldikçe tekrarlarından izliyordum ve sinir olunacak nesi vardı ki dizinin.
Nasıl demedin?Atma Ziyaaa
Jessica May'i hizmetçi gibi kullanıyorlardı.Bunun adına da "adet" diyorlar veya adı her neyse.

Reactions: slhttnmtl
Haklısın 2 sene o zaman
Bak ona çok diyeceğim de çok değil gibi.
Belki seneye sezon ortasında da olabilir.

------

Nasıl demedin?Atma Ziyaaa
Jessica May'i hizmetçi gibi kullanıyorlardı.Bunun adı da "adet" diyorlar veya adı her neyse.
Mesajımı alıntılar mısın, cidden demedim işte yorum bile yapmadım.

Sonra o durum çözüldü ki. Kumalar zaten ne kadar komik gösterilirse gösterilsin içlerinde bir kötülük var.

İşte Yeni Gelin cringe damgası yedi ama cringe değil demişim, öbür cümlem de Alos'un dediklerine itafen yazdığım bir cümle. O görüşler bana ait değil ve Burhan'la alakası da yok, Alos onu JS için söylemişti.
@12.Adam

Üst üste olunca karambole geldi.
Konu çorbaya döndü.Kim vurduya gittin.

Yine alakalı alakasız her şey konuşulmuş keşke bu muhabbetler özelden veya Sohbet Konusu'nda yapılsa.
Neyse konuyla zerre ilgisi olmamasına rağmen Jet Sosyete yine düşman çatlamış diye yorumladım.
Sen de bir hoşsun. Böyle konularda konuşulmasa nasıl post katılıp zirveye oturulacak.