Gerçekleri geç olsa da gördü.Hem sen daha düne kadar 15, 20 bölümü iyi dedin de 'leş' ve 'Gülse'den böyle bir dizi asla beklemiyordum' ne zaman çıktı.
Gerçekleri geç olsa da gördü.Hem sen daha düne kadar 15, 20 bölümü iyi dedin de 'leş' ve 'Gülse'den böyle bir dizi asla beklemiyordum' ne zaman çıktı.
5 günlük aradan sonra Mom'a döneceğim.Başlayacak başka dizi mi kalmadı? Gel başka dizi izleyelim.
Nereden çıkmış o gerçekler.Gerçekleri geç olsa da gördü.
4N1K Yeni Başlangıçlar'ı izleyebiliriz.5 günlük aradan sonra Mom'a döneceğim.Tabi başka dizi diyorsan önüme 1 saatlik komedi alternatifleri sunulursa değerlendiririm.Hem Mom'u da günde 10-11 bölüm izleyeceğime 7-8 bölüm izleyiveririm.
Aman o kalsın.4N1K Yeni Başlangıçlar'ı izleyebiliriz.
Bence oldukları yerde kalsınlarKuzey Yıldızı ve Çocuklar Duymasın'ı listeden çıkarabiliriz. Kuzey Yıldızı da çok iyi dizi ve izlersen seversin bence.Çocuklar Duymasın'ın son çekileni iyiydi, ama finale doğru bozdular onu da.
Bende TV'den bir kaç bölüm ile dijitalden sevdiğim ünlülerin konuk olduğu bölümleri izledim, ama pek iyi değildi.
https://twitter.com/x/status/1390300294924308488Aman o kalsın.Jet Sosyete en az 5 kat daha iyi.
Güzel mesajıma bu adamla cevap verilince mesajımın ne kadar güzel olduğunu bir daha anladım.
Bence değildi. Yoo demiştim daha öncelerde 15,20 bölüm iyi olduğunu kalanının kötü olduğunuYeni Gelin'e herkes cringe dedi ama güzeldi.Hem sen daha düne kadar 15, 20 bölümü iyi dedin de 'leş' ve 'Gülse'den böyle bir dizi asla beklemiyordum' ne zaman çıktı.
3 bölümü izledim ve çaldıkları zamanımı geri istiyorumAman o kalsın.Jet Sosyete en az 5 kat daha iyi.
Mesajın, Yusuf sayesinde daha güzel bir hal aldı.Güzel mesajıma bu adamla cevap verilince mesajımın ne kadar güzel olduğunu bir daha anladım.
Sayın Gülse Birsel hanımefendiye söyle belki hallederBence değildi. Yoo demiştim daha öncelerde 15,20 bölüm iyi olduğunu kalanının kötü olduğunu
3 bölümü izledim ve çaldıkları zamanımı geri istiyorum
Hallettim ve böyle doğru oldu.Mesajın, Yusuf sayesinde daha ok gibi bir hal aldı.
Umarım yeni dizisi güzel olurSayın Gülse Birsel hanımefendiye söyle belki halleder
Hallettim ve böyle doğru oldu.
Dizi olsa güzel olacak da daha ses seda bile yok.Umarım yeni dizisi güzel olur
Evet ya yokDizi olsa güzel olacak da daha ses seda bile yok.
Neyse, aceleye gelmesin de güzel bir iş olsun.Evet ya yokama yazıyormuş hatta hikayesinde demişti o atmosferi kurmak lazım falan filan diye :bhr
Emin misin?Hallettim ve böyle doğru oldu.
Evet valla 5 sene de beklerim yeter ki iyi iş olsunNeyse, aceleye gelmesin de güzel bir iş olsun.
Burhan'a davranışlarında bir cringe lık bulmadım.Avrupa Yakası.Onu sevmediğinden odur diye düşündüm.
Yeni Gelin dizisine katılıyorum.Başlarda izlerken sinir oldum.Sonra devam etmedim edilecek gibi değildi. 😡Yeni Gelin'e herkes cringe dedi ama güzeldi.Hem sen daha düne kadar 15, 20 bölümü iyi dedin de 'leş' ve 'Gülse'den böyle bir dizi asla beklemiyordum' ne zaman çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?