Sakince bir cevap olmuş 😂Sağol canım aynen öyle kimse tahmin edemezdi.![]()
Sakince bir cevap olmuş 😂Sağol canım aynen öyle kimse tahmin edemezdi.![]()
Böyle bir diziyi kabul etmesi hataydı promosyon olarak Feyyaz ve Sinem'e de yazık olduEkin'e yazık oldu...![]()
Noluyor durup dururken böyle geçenlerde de gördüm bu tarz yazışmalarSağol canım aynen öyle kimse tahmin edemezdi.![]()
Senle ben bittik ya foruma KAOS lazım 😂😂😂 YAŞASIN KURTLAR VADİSİ KAOS 😂😂Böyle bir diziyi kabul etmesi hataydı promosyon olarak Feyyaz ve Sinem'e de yazık oldu
------
Noluyor durup dururken böyle geçenlerde de gördüm bu tarz yazışmalar![]()
DoğruSenle ben bittik ya foruma KAOS lazım 😂😂😂 YAŞASIN KURTLAR VADİSİ KAOS 😂😂
O çok iyi biliyor nedeniniAbi noldu ne bu şiddet bu celal ?![]()
Abi Kara Kutu gibisin çözebilene aşk olsun 😂O çok iyi biliyor nedeninibaşka bilen de biliyor. Belki başka bilen, anlayanlar da olabilir
![]()
O günü bekliyorumOnu @Angelica yapar YÇ 1 reytinge düşünce 😂😂
Hadi şimdi Salı günü bir eksik bölümü yayınlasınlar bakim bi Bahar'ın karşısında, Hadi Perşembe akşamı yayınlasınlar İnci ile Hudutsuz karşısında 😂 O zaman olur yoksa Eylülü beklicezO günü bekliyorum![]()
HOBBİT PAŞA 🫡Ben bu haberi çok önceden dizinin konusunda verdim. Geriden geliyorsunuz 😅😅
Biz de haberi çıktığı gün gördük ama anında açamamamış olmamızın burada dile getirilemeyecek bir nedeni var.Ben bu haberi çok önceden dizinin konusunda verdim. Geriden geliyorsunuz 😅😅
Hak edene hak ettiği gibi.Sakince bir cevap olmuş 😂
Hiçbir şey olduğu yok ayol, arkadaş kendisine düşman arıyor zaar. ABöyle bir diziyi kabul etmesi hataydı promosyon olarak Feyyaz ve Sinem'e de yazık oldu
------
Noluyor durup dururken böyle geçenlerde de gördüm bu tarz yazışmalar![]()
Zobor ne be abla 😂😂Pis zoborlar sizi![]()
Gönül Dağı izlemedigini bu kadar belli etme. 😅Zobor ne be abla 😂😂
Aga ben tam izlemiyorum sadece Ciritci Baba'yı 😂Gönül Dağı izlemedigini bu kadar belli etme. 😅
Zobor lafı orada kullanılıyorAga ben tam izlemiyorum sadece Ciritci Baba'yı 😂