Sakince bir cevap olmuş 😂Sağol canım aynen öyle kimse tahmin edemezdi.
Sakince bir cevap olmuş 😂Sağol canım aynen öyle kimse tahmin edemezdi.
Böyle bir diziyi kabul etmesi hataydı promosyon olarak Feyyaz ve Sinem'e de yazık olduEkin'e yazık oldu...
Noluyor durup dururken böyle geçenlerde de gördüm bu tarz yazışmalarSağol canım aynen öyle kimse tahmin edemezdi.
Senle ben bittik ya foruma KAOS lazım 😂😂😂 YAŞASIN KURTLAR VADİSİ KAOS 😂😂Böyle bir diziyi kabul etmesi hataydı promosyon olarak Feyyaz ve Sinem'e de yazık oldu
------
Noluyor durup dururken böyle geçenlerde de gördüm bu tarz yazışmalar
Aklıma Mansur Yavaş'ın "masaya çık tepin istersen" demesi geldi @serhattSakince bir cevap olmuş 😂
DoğruSenle ben bittik ya foruma KAOS lazım 😂😂😂 YAŞASIN KURTLAR VADİSİ KAOS 😂😂
O çok iyi biliyor nedenini başka bilen de biliyor. Belki başka bilen, anlayanlar da olabilirAbi noldu ne bu şiddet bu celal ?
Abi Kara Kutu gibisin çözebilene aşk olsun 😂O çok iyi biliyor nedenini başka bilen de biliyor. Belki başka bilen, anlayanlar da olabilir
O günü bekliyorumOnu @Angelica yapar YÇ 1 reytinge düşünce 😂😂
Hadi şimdi Salı günü bir eksik bölümü yayınlasınlar bakim bi Bahar'ın karşısında, Hadi Perşembe akşamı yayınlasınlar İnci ile Hudutsuz karşısında 😂 O zaman olur yoksa Eylülü beklicezO günü bekliyorum
HOBBİT PAŞA 🫡Ben bu haberi çok önceden dizinin konusunda verdim. Geriden geliyorsunuz 😅😅
Biz de haberi çıktığı gün gördük ama anında açamamamış olmamızın burada dile getirilemeyecek bir nedeni var.Ben bu haberi çok önceden dizinin konusunda verdim. Geriden geliyorsunuz 😅😅
Hak edene hak ettiği gibi.Sakince bir cevap olmuş 😂
Hiçbir şey olduğu yok ayol, arkadaş kendisine düşman arıyor zaar. ABöyle bir diziyi kabul etmesi hataydı promosyon olarak Feyyaz ve Sinem'e de yazık oldu
------
Noluyor durup dururken böyle geçenlerde de gördüm bu tarz yazışmalar
Zobor ne be abla 😂😂Pis zoborlar sizi
Gönül Dağı izlemedigini bu kadar belli etme. 😅Zobor ne be abla 😂😂
Aga ben tam izlemiyorum sadece Ciritci Baba'yı 😂Gönül Dağı izlemedigini bu kadar belli etme. 😅
Zobor lafı orada kullanılıyorAga ben tam izlemiyorum sadece Ciritci Baba'yı 😂