Bir Karadayı Efsanesi

kanal d post: 1390018' Alıntı:
Ezel hep zirvede kalmadı 35 bölüm den sonra 2 3 4 hattA bile oldu

Ben bir dizinin Efsane olmasi icin süper reytingler almasi gerektigini düsünmüyorum. Ezel bir efsane oldu bence.

Yeni sezona az kaldı. Herkes çok beğeniyor Karadayı'yı. Tekrarlarına baksam mı acaba diye düşünüyorum.

Karadayi'ya basladin mi birakabilecegini sanmiyorum. :D
O Ses Türkiye'nin önümüzdeki sezon pek tutulacagini sanmiyorum jüri degisikliginden sonra.
b

Bakalım bence çok düşmez. Kenan İmirzalıoğlu için Karadayı'ya bir şans vermek lazım o zaman :D

Gelecek sezon O Ses Türkiye'nin takipçisi olur muyum bilmiyorum. Olsam bile reklam aralarında seyredebilirim.

Karadayı'yı her türlü seyredeceğim. Ama tv`den mi daha belli değil. Eğer Yalan Dünya Pazartesi devam ederse, Karadayı netten izlenir, başka güne alınırsa işte o zaman Pazartesi izlerim. :)

Gelecek sezon O Ses Türkiye'nin takipçisi olur muyum bilmiyorum. Olsam bile reklam aralarında seyredebilirim.

Karadayı'yı her türlü seyredeceğim. Ama tv`den mi daha belli değil. Eğer Yalan Dünya Pazartesi devam ederse, Karadayı netten izlenir, başka güne alınırsa işte o zaman Pazartesi izlerim.
Fatih pazartesi olur :)

ABAY_06 post: 1391203' Alıntı:

Fatih pazartesi olur :)
Hayır Pazartesi olmasın Salı olsun ya :D Pazartesi zorlu bir gün salı olursa zirveyi alır. Hem diziyi izlemeyi düşünüyorum salı olursa rahatlıkla izleyebilirim. :)

Bully post: 1391209' Alıntı:
Hayır Pazartesi olmasın Salı olsun ya Pazartesi zorlu bir gün salı olursa zirveyi alır. Hem diziyi izlemeyi düşünüyorum salı olursa rahatlıkla izleyebilirim. :)
Salı Güneşi Beklerken devam eder bence:D

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1391208' Alıntı:
Umarım. Yalan Dünya`nın Cuma olmasını istiyorum. :)

Bende Ozaman rahat rahat izlerim Pazartesi Karadayı var izlemiyorum seninle tam tersi durumdayız:smile:

Güneşi Beklerken Pt-2 dizisi olur bence, Kanal D'nin salıyı Güneşi Beklerken'e emanet edeceğini düşünmüyorum.

Güneşi Beklerken salı prt 1 olur prt 2 olcağını düşünmüyorum açıkçası .

Ben Yalan Dünya`nın Cuma olmasının taraftarıyım. Haftasonu da olabilir ama Kanal D haftasonu yapmaz bence. Pazartesi olma ihtimali de var çünkü Kanal D Pazartesi zirvenin alınmasının zor olduğunu bilir bu yüzden Yalan Dünyayı yayınlayabilir. Çarşamba da olabilir. Hazır A/B`si zayıflayan Muhteşem varken oraya da koyabilir diziyi.

Çok zor tahmin etmek. :)

- - - Ekleme - - -

ABAY_06 post: 1391227' Alıntı:
Güneşi Beklerken salı prt 1 olur prt 2 olcağını düşünmüyorum açıkçası .
Cumartesi PT2 büyük ihtimal. :)

Genşlik dizilerini PT1`de saklamaz Kanal D. :)

Ben Yalan Dünya`nın Cuma olmasının taraftarıyım. Haftasonu da olabilir ama Kanal D haftasonu yapmaz bence. Pazartesi olma ihtimali de var çünkü, Kanal D Pazartesi zirvenin alınmasının zor olduğunu bilir, bu yüzden Yalan Dünyayı yayınlayabilir. Çarşamba da olabilir. Hazır A/B`si zayıflayan Muhteşem varken oraya da koyabilir diziyi.

Çok zor tahmin etmek. :)

- - - Ekleme - - -

Cumartesi PT2 büyük ihtimal. :)

Genşlik dizilerini PT1`de saklamaz Kanal D.

Yeni bir iddalı dizi gelmezse reyitngleri böyle devam ederse dizinin günü'nün değişceğini tahmin etmiyorum tabi sen daha iyi takip ettiğin için Kanal d 'yi sen daha iyi bilirsin Kanal d 'nin hamlelerini hafta sonu yarışma programları olur yeni başlıyacak:)

geçen sezon hepsini izlememiştim ama yeni sezonda hep izlemeyi düşünüyorum karadayıyı

çocuklarduymasın post: 1247821' Alıntı:
Aga yazıyı baştan sona kadar okudum.Çok güzel bir yazı olmuş.Sezon finaline gelecek olursak bence Nazif Kara asılmaya gidecek.Mahir kurtarmaya çalışacak ama ölecek Nazif Kara ve sonra 2.sezon da mahir kara esecek.Önüne geleni indirecek.

Hipotez tutmadı