Bir Karadayı Efsanesi

Eline sağlık güzel olmuş.Karadayı'yı bir izleme fırsatı olmadı.:(

Eline sağlık güzel inceleme olmuş,
Karadayıyı denk geldikçe izliyorum,kardeşim hastası zaten,reytingleride gunden gune artıyor,ama izleyici yaş ortalamasını 25-45 olarak tahmin ediyorum,beni pek sarmıyor,

Karadayıyı denk geldikçe izliyorum,kardeşim hastası zaten,reytingleride gunden gune artıyor,ama izleyici yaş ortalamasını 25-45 olarak tahmin ediyorum,beni pek sarmıyor,

18 yaşındayım ve gayet de sarıyor. :X

Tesekkür ederim. Benim görüsüme göre dizi her kitleye hitap ediyor. Tam ailecek izlenebilir bir dizi. Türkiyenin genc nüfusunu göz önünde bulundurursak 25-45 arasi izleyenlerin payi en yuksek olabilir. Lakin 16-70 arasi izleniyordur.

aga daha dur efsane olması için biraz daha zaman geçmesi lazım ama çok güzel dizi tartışmasız Türkiye'de bu kadar başarılı bi başka isim yok heralde yaptığı her dizi bu kadar fenomen olan bi başka isim yok nasıl bi başarıdır bu akıl alır gibi değil ya
DELİ YÜREK
ACI HAYAT
EZEL
KARADAYI

4 ü de zirvede 4 ü de birbirinden güzel ama bu dizileri arasında karadayı sondadır şu an için ama bi süre sonra üst sıralara çıkacaktır çok güzel dizi
ama benim için acı hayat ve ezelin yerini tutamaz

- - - Ekleme - - -

bu arada harika bi konu olmuş müthiş bir emek müthiş

O 4'lü arasında şimdiden Acı Hayat'ı geçti diyebiliriz.:)

Efsane denilmesi için çok erken.. Bakalım önümüzdeki sezon ne yapacak..
tabi bu çizgide giderse olma şansı var :)

2. Sezon da iyi giderse efsane olur genelde Kenan'ın dizileri 2. Sezon düşüşe geçiyor.

Ezel hep zirvede kalmadı 35 bölüm den sonra 2 3 4 hattA bile oldu