Bir Karadayı Efsanesi

Eline sağlık güzel olmuş.Karadayı'yı bir izleme fırsatı olmadı.

Eline sağlık güzel inceleme olmuş,
Karadayıyı denk geldikçe izliyorum,kardeşim hastası zaten,reytingleride gunden gune artıyor,ama izleyici yaş ortalamasını 25-45 olarak tahmin ediyorum,beni pek sarmıyor,

Karadayıyı denk geldikçe izliyorum,kardeşim hastası zaten,reytingleride gunden gune artıyor,ama izleyici yaş ortalamasını 25-45 olarak tahmin ediyorum,beni pek sarmıyor,

18 yaşındayım ve gayet de sarıyor.

Tesekkür ederim. Benim görüsüme göre dizi her kitleye hitap ediyor. Tam ailecek izlenebilir bir dizi. Türkiyenin genc nüfusunu göz önünde bulundurursak 25-45 arasi izleyenlerin payi en yuksek olabilir. Lakin 16-70 arasi izleniyordur.

O 4'lü arasında şimdiden Acı Hayat'ı geçti diyebiliriz.

Yer gök aşkı izliyordum ama senaryo uzayınca izlemeyi bıraktım,şimdi ise kardşim sayesinde karadayı izliyorum,survivorla ikisi arasında gidip geliyorum

O zaman senin yasta ben gibi 25+, 18e istisna dedigine göre

Efsane denilmesi için çok erken.. Bakalım önümüzdeki sezon ne yapacak..
tabi bu çizgide giderse olma şansı var

kvp post: 1389206' Alıntı:
Diziyi izledikten sonra tekrar okudum ve güzel yazmışsın aga en sevdiğim 2. dizi oldu ya süper bir dizi

eyvallah aga sagolasin

2. Sezon da iyi giderse efsane olur genelde Kenan'ın dizileri 2. Sezon düşüşe geçiyor.

Ezel'de fırtına gibi başlamıştı 2. Sezon malumun konularını bilmiyorum ama genel olarak iki dizide benzer umarım iyi gider.

Karadayi daha bir aileye yönelik dizi. Ezel'de baglayan Aci ve İntikam'a Aile faktörü eklenmis hali.

Ezel hep zirvede kalmadı 35 bölüm den sonra 2 3 4 hattA bile oldu