Eline sağlık güzel inceleme olmuş,
Karadayıyı denk geldikçe izliyorum,kardeşim hastası zaten,reytingleride gunden gune artıyor,ama izleyici yaş ortalamasını 25-45 olarak tahmin ediyorum,beni pek sarmıyor,
Eline sağlık güzel inceleme olmuş,
Karadayıyı denk geldikçe izliyorum,kardeşim hastası zaten,reytingleride gunden gune artıyor,ama izleyici yaş ortalamasını 25-45 olarak tahmin ediyorum,beni pek sarmıyor,
18 yaşındayım ve gayet de sarıyor.
75 milyon insan içinden İstisnasın,
istisnaaaaa,Valla ben bircok kisi taniyorum 20 yas alti diziyi izleyen
istisnaaaaa,
Sen Pazartesi aksamlari hangi diziyi izliyordun?
aga daha dur efsane olması için biraz daha zaman geçmesi lazım ama çok güzel dizi tartışmasız Türkiye'de bu kadar başarılı bi başka isim yok heralde yaptığı her dizi bu kadar fenomen olan bi başka isim yok nasıl bi başarıdır bu akıl alır gibi değil ya
DELİ YÜREK
ACI HAYAT
EZEL
KARADAYI
4 ü de zirvede 4 ü de birbirinden güzel ama bu dizileri arasında karadayı sondadır şu an için ama bi süre sonra üst sıralara çıkacaktır çok güzel dizi
ama benim için acı hayat ve ezelin yerini tutamaz
- - - Ekleme - - -
bu arada harika bi konu olmuş müthiş bir emek müthiş
Yer gök aşkı izliyordum ama senaryo uzayınca izlemeyi bıraktım,şimdi ise kardşim sayesinde karadayı izliyorum,survivorla ikisi arasında gidip geliyorum
kvp post: 1389206' Alıntı:Diziyi izledikten sonra tekrar okudum ve güzel yazmışsın aga en sevdiğim 2. dizi oldu ya süper bir dizi
2. Sezon da iyi giderse efsane olur genelde Kenan'ın dizileri 2. Sezon düşüşe geçiyor.
İnsallah öyle birsey olmaz.
Ezel'de fırtına gibi başlamıştı 2. Sezon malumun konularını bilmiyorum ama genel olarak iki dizide benzer umarım iyi gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?