Bir Kadınla Nasıl Rakı İçilir

evlilik akıllı birnin verceği bi karar değil bence şimdi hayal ediyopsun tamam sevdiğin insanla daha çok vakit geçirmek sabah onla uyanmak güzelde hayat bundan oluşmuyo pembe hayallere dalıp evlenmemek gerek
Yok zaten aklımız başında sanırım öyle hemen evlenelim çocuk yapalım sabahları öperek uyandırılmalar felan hayal bunlar. Hayatta kalabilmek için evlendiğini anlayacaksın belli bir süre sonra . Sen bu kafayla evlenemezsin ama senin beğenmeme sürecin başlamış gibi

hayatta kalmak için niye evlenmem gerektiğini anlamadım başka birnin çamaşırlarını yıkaayıp ona yemek yapmadan yaşayamıyormuyum bide şu beğenmeme olayını anlamadım

Siz hayırdır napıyonuz hala burada.
rakı kafa yaptı evliliği tartışıyoruz

Burası sarmadıysa rüya konusuna geçin.
@RüzgarGülü orda ortalık karışır ben kaçar dedi gerçi.

Hayır ya nesil çoğalması açısından evlilikten bahsettim gerçi evlenmeden de çoğalır ama o ayrı birşey şimdi

Beğenmeme olayı insan yaşlandıkça diye konuya girecektim ama sen benden 3 ay büyüktün o aklıma geldi

sadece okadarcıkmı büyüktüm ben daha çoktu diye hatırlıyorum

beğenmeme konusuna hiç girme ya hele şu sıralar iyice aştım o konuyu

sadece okadarcıkmı büyüktüm ben daha çoktu diye hatırlıyorum

beğenmeme konusuna hiç girme ya hele şu sıralar iyice aştım o konuyu
Bilemem artık nüfus müdürlüğünde çalışmıyoruz çok büyük değilsin benden illa abla mı diyeyim

Nasıl yani kör topal olsun illa olsun mu diyorsun

5 yaş büyük olsaydı belki
ayrıca benim dediklerimle çok tezat oldu bu
Geçen ne oldu. Benim küçük kuzen sevgili felan yapmış sonra ilerletmişler işte felan bunlar okuldu felan filan derken 1-2 ay idare etmişler hiç buluşamamışlar ama bunun dışında her yerden görüşmüşler ve sonra kız demişki biz hayalden öte gidemiyoruz demiş ben gülmekten öldüm artık ne yaptılarsa

Arkadaştan su istemiştim rakı getirmişti.
O zamanlar 13 yaşında falanım.
La bu niye böyle kokuyo dedim iç iç değişik su dedi. Tamam dedim saksıya döktüm rakıyı.
Arkadaş güldü kafan nasıl diye. Ne olm bildiğin su demiştim şaşırmıştı.

ya kız fena yada kuzen çok pasif

ziyan etmişin ya

O kokudan sonra adını bile duymak istemiyorum. Kokusu öyleyse tadı nasıldır?