Bir Kadınla Nasıl Rakı İçilir

yok o gecenin sabahı babiş yollamadı gece oraya ya sadece erkek ve ev ortamı olunca 😀d halbuki biraz rahat açık fikirli ol onlar benim kardeşcanlarım diyorum ama dinlemiyoki 😛 :D ben yeğenimle vakit geçirerek girdim yeni yola çokta güzel oldu bi bakıma bak burdanda ben anne yarısıyıma bağlayabilirim :D
Bende diyorum bu nasıl kardeşlik. Bu seferki daha iyi duruyor, ilerisi gelir umarım :) Karmakarışık yazıyorsun araya nokta, virgül felan koy :F

Ayrıca her kız gibi kız arkadaşlarımlayım niye demedin kardeşim diyorsun gelenek bozulmuş :D

Bende diyorum bu nasıl kardeşlik. Bu seferki daha iyi duruyor, ilerisi gelir umarım :) Karmakarışık yazıyorsun araya nokta, virgül felan koy :F

Ayrıca her kız gibi kız arkadaşlarımlayım niye demedin kardeşim diyorsun gelenek bozulmuş :D
ne ilerisi canım cidden çok sevdiğim bir arkadaşımdır daha öteside olmaz. :D

ben her kız gibi değilim anla artık şunu :D

Rakı içen kadın görmedim :) İçiyorsada sebebi vardır heralde
Youtubeye primavera rakı yaz bak nasıl içiyor 500 bin tıklama aldı rekor kırıyor izlemedin mi sen ? :)

ne ilerisi canım cidden çok sevdiğim bir arkadaşımdır daha öteside olmaz. :D

ben her kız gibi değilim anla artık şunu :D
Kardeşin mi değil mi şimdi ben birşey anlamadım. :)

Diğer kızlardan değilsin zaten bunu senle çok tartıştık ama kızlar şimdi aynı şeyi yaparak daha iyi olduğunu zannedenler var hem sen artık iş kadınısın değişmişsindir zamanla :D

Youtubeye primavera rakı yaz bak nasıl içiyor 500 bin tıklama aldı rekor kırıyor izlemedin mi sen ? :)

Diğer kızlardan değilsin zaten bunu senle çok tartıştık ama kızlar şimdi aynı şeyi yaparak daha iyi olduğunu zannedenler var hem sen artık iş kadınısın değişmişsindir zamanla :D
Nasıl içtiğine bağlı :) içli içli içiyorsa yani delicesine içiyorsa ya size öfekilidir yada birini boğazlayacaktır :D gerçi kadınlara bu tür hareketler yakışmıyor sigara bile eğreti duruken rakıda neyin nesi ?

kardeş kardeş burda hangi cümleden başka anlam çıkardın anlamadımki :D

kurumsal yaşam beni değiştiremez yıkılmadım ayaktayım :D

Nasıl içtiğine bağlı :) içli içli içiyorsa yani delicesine içiyorsa ya size öfekilidir yada birini boğazlayacaktır :D gerçi kadınlara bu tür hareketler yakışmıyor sigara bile eğreti duruken rakıda neyin nesi ?
kadınların nefes almasıda ne kadar garip bir davranış dimi:)

Free takılmakta iyidir ya. Bilmiyorum ben free takılmayı unuttum valla :D

Dün gece benim içinde sıradandı. Öyle aile büyükleriyle felan içtik yani pek aksiyon yoktu :F

Aslında doğru fakat kadınlar nefesini bile bir başkası için alır,hayat boşsa o kadın için hayat yoktur
Ben içilmeyeceğinin arkasındayım ne bileyim viski vs şarap olurda rakı ve sigara absürt yani :)

Free takılmakta iyidir ya. Bilmiyorum ben free takılmayı unuttum valla :D

Dün gece benim içinde sıradandı. Öyle aile büyükleriyle felan içtik yani pek aksiyon yoktu :F
çok erken atıldın sen bu hayata önce bi gençliğini yaşasaydın :D yaza benimde nişanım var ama damat yok :d

İşte diğer yöntem dediğim banka işiydi neyse sen açmış oldun onu ben demedim :D

Dur bakayım şu an senin instagramdayım :) Bir tane delikanlı var ama kardeşcan felan yazmışsın. Fransız kaldım şu an :D

İçemeyen sevmem der. Bende pek içmem içemem ama severim :F
Kokusundan sonra denemedim ağır geliyodu, bir gün denersem yorumlarım. :D

Aslında doğru fakat kadınlar nefesini bile bir başkası için alır,hayat boşsa o kadın için hayat yoktur
Ben içilmeyeceğinin arkasındayım ne bileyim viski vs şarap olurda rakı ve sigara absürt yani :)
yok artık biz aslında amipiz ya tek hücreli falan hatta yaşamıyoruz bile siz sadece hayal ediyosunuz istediğinizde bizi

Kokusundan sonra denemedim ağır geliyodu, bir gün denersem yorumlarım. :D
çok koklamıcaksın :D

çok erken atıldın sen bu hayata önce bi gençliğini yaşasaydın :D yaza benimde nişanım var ama damat yok :D
Hayat beni bu hallere getirdi :D Yeni yıla damat adayı dileseydin o zaman sende. Ben yeni yıla daha az içmeyi, sağlık ve hayat düzeni diledim nasıl olsa tutmuyor :F: F

yok artık biz aslında amipiz ya tek hücreli falan hatta yaşamıyoruz bile siz sadece hayal ediyosunuz istediğinizde bizi

Hayal etme olayı başka :F

Hayat beni bu hallere getirdi :D Yeni yıla damat adayı dileseydin o zaman sende. Ben yeni yıla daha az içmeyi, sağlık ve hayat düzeni diledim nasıl olsa tutmuyor :F: F

Hayal etme olayı başka :F
damat bulmak kolay ya iyisini aramıyosan tabi 😀d ben dilemiyorum artık hiç bişey hiç bi dileğim kabul olmuyo yeni yıla trip attım :D:D:D

için pislik senin :D

damat bulmak kolay ya iyisini aramıyosan tabi 😀d ben dilemiyorum artık hiç bişey hiç bi dileğim kabul olmuyo yeni yıla trip attım :D:D:D

için pislik senin :D
Herşey dilemeyle olsaydı oh ne güzel. Yeni yıla trip atarsın ama yıl sana kancayı takarsa görürsün :D Damat bulması kolay diyor bak sen, ee zaten iş iyisini bulmakta. Görüyoruz 1 ay bile dayanamayan yeni çiftler oluyor. Evlilik zor sanat :(

İçen ne içiyorsa içer ben yakışmadığını düşünüyorum içmesin demiyorum :) Şahsen ben yanımda rakı içen bir kadını tercih etmem rakı masası bile erkekçe kurulur içilir :)

Herşey dilemeyle olsaydı oh ne güzel. Yeni yıla trip atarsın ama yıl sana kancayı takarsa görürsün :D Damat bulması kolay diyor bak sen, ee zaten iş iyisini bulmakta. Görüyoruz 1 ay bile dayanamayan yeni çiftler oluyor. Evlilik zor sanat :(
evlilik akıllı birnin verceği bi karar değil bence şimdi hayal ediyopsun tamam sevdiğin insanla daha çok vakit geçirmek sabah onla uyanmak güzelde hayat bundan oluşmuyo pembe hayallere dalıp evlenmemek gerek :D

Yav kız dediğin rakı içmesin. :D Rakı erkek içeceğidir. (hayatı boyunca içki içmedi) :D