Bir Kadınla Nasıl Rakı İçilir

sosyallikte soru yok ya napalım evdede az içelim zaten deli gibi alkol tüketen biride değilim :D aa ama bak sana gelecek planımı açıklayayım bundan yaklaşık 15 yıl sonra primavera evlenmiş ve mutsuz bir evliliği vardır ve evdebütün gün sabahlığıyla dolaşıp boşalan viski bardağını doldurmakla meşguldür sadece sanırım sonum böyle olcak ahah :D niye anlattım bilmiyorum sanırım içinde alkol var diye bide sanırm çok türk dizisi izlemişim zamanında :D
benim gözüm sabahlığa gitti o içi gösterenlerden bir kumaşmı :)) niye öyle sahneler düşünüyorsun konunun özüne konsantre olamıyorum :)

Net konuşur...eveleyip gevelemez
Cevabına kesinlikle katılıyorum🙂

içki ve sigara en nefret ettiğim 2 şeydir kesinlikle :ppp::ppp:
kadınlarada yakışmayan 2 şeyy ben cildimin bukadar pürüssüz veya bebek gibi derler hanı bunları içmememe borcluyum şimdi ben 40 yasına geldiğimde 30 lu yaşlarda görünürken benimle aynı yaşta olan başka bir bayan 60 yasındakı babaanne modunda olucak kadın vucudunu inanılmaz şekilde bozuyor bunlar tanıdığımız bir kadının sırtında çürükler oluşmuştu hatta allah korusun :T bende bir kadın olarak hemcinslerime yakıstırmıyor ve içenlerlede arkadaşlık kurmuyorum okadar titizim bu konuda ama sadece bayanlar için değil bu sözüm erkekler içinde geçerli içki içen erkek arkadaşlarımada aynı şekilde her fırsatta brakması gerektiğini söylüyorum zararlarını analt analt bitmezde ayrıdan hem haram hem günah çok şkür benim babacığımın hiçbir kötü huyu yoktur ne sigara ne içki nede kumar kahveye bile gitmez allah banada böyle bir koca nasip eder umarım örnek erkek diye buna derim ben işte :love1: tabi bende örnek bir bayan oluyorum:bhr:

Bunlar boş şeyler. Rakı ağırdır ve bayanlar herşeye el atmamalidir diye düşünüyorum. Yada kafam giderek geriye gidiyordur 😕

Birinci duble güzellemedir.. ikincide hayranlık başlar.. üçüncü duble dengeleme.. Devam ediyorsa ya büyük macera peşindedir ya da rakının kitabını yazmıştır. Artık önlemini alıp, kadına değil kendine dikkat etmelisin.

Bu iyiymiş. :)

Bunlar boş şeyler. Rakı ağırdır ve bayanlar herşeye el atmamalidir diye düşünüyorum. Yada kafam giderek geriye gidiyordur 😕
arkadaşım ne alakası var ağırdır kadın bulaşmamalıdır rakı kimi kadına gayette güzel yakışır he şöyle diyebilirsin rakıya her kadın bulaşmamalıdır:D

Meryem ana degilsen evet kocaya ihtiyacın var. Diğer yöntemi soylemiyorum bile :D

Instagram felan sosyal birşey kullanmıyorum. Twitterda da denk gelmiyorsun valla. Hem takipçi kazanmak için anlatamayayım diyor bak sen :D

Meryem ana degilsen evet kocaya ihtiyacın var. Diğer yöntemi soylemiyorum bile :D

Instagram felan sosyal birşey kullanmıyorum. Twitterda da denk gelmiyorsun valla. Hem takipçi kazanmak için anlatamayayım diyor bak sen :D
hayır benlik bişey olduğundan değil ama o kişi illa eş olmak zorunda değil ya da bankasıda var bu işin :D

takipçi derdim yok ama ne kadar sıkıcı geçtiğini anlardın :D

hayır benlik bişey olduğundan değil ama o kişi illa eş olmak zorunda değil ya da bankasıda var bu işin :D

takipçi derdim yok ama ne kadar sıkıcı geçtiğini anlardın :D
İşte diğer yöntem dediğim banka işiydi neyse sen açmış oldun onu ben demedim :D

Dur bakayım şu an senin instagramdayım :) Bir tane delikanlı var ama kardeşcan felan yazmışsın. Fransız kaldım şu an :D

yok artık aa aaaa nasıl sevmezsin çık git at kendini camdan 😛
İçemeyen sevmem der. Bende pek içmem içemem ama severim :F

İşte diğer yöntem dediğim banka işiydi neyse sen açmış oldun onu ben demedim :D

Dur bakayım şu an senin instagramdayım :) Bir tane delikanlı var ama kardeşcan felan yazmışsın. Fransız kaldım şu an :D

İçemeyen sevmem der. Bende pek içmem içemem ama severim :F
yok o gecenin sabahı babiş yollamadı gece oraya ya sadece erkek ve ev ortamı olunca 😀d halbuki biraz rahat açık fikirli ol onlar benim kardeşcanlarım diyorum ama dinlemiyoki 😛 :D ben yeğenimle vakit geçirerek girdim yeni yola çokta güzel oldu bi bakıma bak burdanda ben anne yarısıyıma bağlayabilirim :D