jack daniels'ları göndermeyen adamlar itiraf beklemem .s.sYoo yaşarken hiç hızlı değildi aslında işine gelmiyordur belki ondandır
Başka birinin günahlarını ortaya çıkarmak aynı günahı işlemiş kadar günahtır
Sana itiraf yollayımda gör sen
jack daniels'ları göndermeyen adamlar itiraf beklemem .s.sYoo yaşarken hiç hızlı değildi aslında işine gelmiyordur belki ondandır
Eski rakıcılardan reis geldiRakı içen kadın dertlidir ve asla çekilmez. Konuştukça konuşur araya giremezsin Muhtemelen karsindaki erkek daha fazla sarhostur başka türlü cekilmez))))
Ballantines dedim ya jackten daha iyi ojack daniels'ları göndermeyen adamlar itiraf beklemem .s.s
Estağfurullah içki muhabbetlerine tanık olmuş biri diyelimEski rakıcılardan reis geldi
Ballantines dedim ya jackten daha iyi o
Bu hala yollamadığın gerçeğini değiştiriyomu.Eski rakıcılardan reis geldi
Ballantines dedim ya jackten daha iyi o
Şakasına konuşmuyor muyduk biz yaBu hala yollamadığın gerçeğini değiştiriyomu.
Ara sıra iç ama ya rahatlatır insanı hem senle sarhoşken siyaset yaparızEstağfurullah içki muhabbetlerine tanık olmuş biri diyelim
yok ya 17 öncesi işime gelmiyo benimYoo yaşarken hiç hızlı değildi aslında işine gelmiyordur belki ondandır
Rahatlama için içki içilmez unutmak için içilir. benim unutmaya heba edecek anılarım yok. Çok şükür))) siyaseti sarhoş yapanlar chp li. Belki olmuyor mu bir türlü iktidar olamadılar)))Şakasına konuşmuyor muyduk biz ya
Ara sıra iç ama ya rahatlatır insanı hem senle sarhoşken siyaset yaparız
Neden ki çok miskin, okuldan eve evden okula, çiçek koparırken şarkı söyleyen bir kız mıydın ki ?yok ya 17 öncesi işime gelmiyo benim
ahaha aynı beni anlatmışsınNeden ki çok miskin, okuldan eve evden okula, çiçek koparırken şarkı söyleyen bir kız mıydın ki ?
Bilmez miyim ben. Kapat o konuları kapat dersin sen dahaahaha aynı beni anlatmışsın
ben çok uzun zamandır bu saate kadar oturmuyodum çok mutluyumBilmez miyim ben. Kapat o konuları kapat dersin sen daha
Uykum geldi benim
Seni töbeye davet ediyorumŞakasına konuşmuyor muyduk biz ya
Ara sıra iç ama ya rahatlatır insanı hem senle sarhoşken siyaset yaparız