Bir Kadınla Nasıl Rakı İçilir

Bende diyorum bu nasıl kardeşlik. Bu seferki daha iyi duruyor, ilerisi gelir umarım
Karmakarışık yazıyorsun araya nokta, virgül felan koy

Ayrıca her kız gibi kız arkadaşlarımlayım niye demedin kardeşim diyorsun gelenek bozulmuş

ne ilerisi canım cidden çok sevdiğim bir arkadaşımdır daha öteside olmaz.

ben her kız gibi değilim anla artık şunu

Rakı içen kadın görmedim
İçiyorsada sebebi vardır heralde

Rakı içen kadın görmedim
İçiyorsada sebebi vardır heralde
Youtubeye primavera rakı yaz bak nasıl içiyor 500 bin tıklama aldı rekor kırıyor izlemedin mi sen ?

ne ilerisi canım cidden çok sevdiğim bir arkadaşımdır daha öteside olmaz.

ben her kız gibi değilim anla artık şunu
Kardeşin mi değil mi şimdi ben birşey anlamadım.

Diğer kızlardan değilsin zaten bunu senle çok tartıştık ama kızlar şimdi aynı şeyi yaparak daha iyi olduğunu zannedenler var hem sen artık iş kadınısın değişmişsindir zamanla

Nasıl içtiğine bağlı
içli içli içiyorsa yani delicesine içiyorsa ya size öfekilidir yada birini boğazlayacaktır
gerçi kadınlara bu tür hareketler yakışmıyor sigara bile eğreti duruken rakıda neyin nesi ?

kardeş kardeş burda hangi cümleden başka anlam çıkardın anlamadımki

kurumsal yaşam beni değiştiremez yıkılmadım ayaktayım

kadınların nefes almasıda ne kadar garip bir davranış dimi

Free takılmakta iyidir ya. Bilmiyorum ben free takılmayı unuttum valla

Dün gece benim içinde sıradandı. Öyle aile büyükleriyle felan içtik yani pek aksiyon yoktu

Aslında doğru fakat kadınlar nefesini bile bir başkası için alır,hayat boşsa o kadın için hayat yoktur
Ben içilmeyeceğinin arkasındayım ne bileyim viski vs şarap olurda rakı ve sigara absürt yani

Free takılmakta iyidir ya. Bilmiyorum ben free takılmayı unuttum valla

Dün gece benim içinde sıradandı. Öyle aile büyükleriyle felan içtik yani pek aksiyon yoktu
çok erken atıldın sen bu hayata önce bi gençliğini yaşasaydın
yaza benimde nişanım var ama damat yok

Kokusundan sonra denemedim ağır geliyodu, bir gün denersem yorumlarım.

Aslında doğru fakat kadınlar nefesini bile bir başkası için alır,hayat boşsa o kadın için hayat yoktur
Ben içilmeyeceğinin arkasındayım ne bileyim viski vs şarap olurda rakı ve sigara absürt yani
yok artık biz aslında amipiz ya tek hücreli falan hatta yaşamıyoruz bile siz sadece hayal ediyosunuz istediğinizde bizi

Kokusundan sonra denemedim ağır geliyodu, bir gün denersem yorumlarım.
çok koklamıcaksın

çok erken atıldın sen bu hayata önce bi gençliğini yaşasaydın
yaza benimde nişanım var ama damat yok
Hayat beni bu hallere getirdi
Yeni yıla damat adayı dileseydin o zaman sende. Ben yeni yıla daha az içmeyi, sağlık ve hayat düzeni diledim nasıl olsa tutmuyor
: F

yok artık biz aslında amipiz ya tek hücreli falan hatta yaşamıyoruz bile siz sadece hayal ediyosunuz istediğinizde bizi

çok koklamıcaksın
Hayal etme olayı başka

Hayat beni bu hallere getirdi
Yeni yıla damat adayı dileseydin o zaman sende. Ben yeni yıla daha az içmeyi, sağlık ve hayat düzeni diledim nasıl olsa tutmuyor
: F

Hayal etme olayı başka
damat bulmak kolay ya iyisini aramıyosan tabi 😀d ben dilemiyorum artık hiç bişey hiç bi dileğim kabul olmuyo yeni yıla trip attım

için pislik senin

damat bulmak kolay ya iyisini aramıyosan tabi 😀d ben dilemiyorum artık hiç bişey hiç bi dileğim kabul olmuyo yeni yıla trip attım

için pislik senin
Herşey dilemeyle olsaydı oh ne güzel. Yeni yıla trip atarsın ama yıl sana kancayı takarsa görürsün
Damat bulması kolay diyor bak sen, ee zaten iş iyisini bulmakta. Görüyoruz 1 ay bile dayanamayan yeni çiftler oluyor. Evlilik zor sanat

çok koklamıcaksın
İçen ne içiyorsa içer ben yakışmadığını düşünüyorum içmesin demiyorum
Şahsen ben yanımda rakı içen bir kadını tercih etmem rakı masası bile erkekçe kurulur içilir

İçen ne içiyorsa içer ben yakışmadığını düşünüyorum içmesin demiyorum
Şahsen ben yanımda rakı içen bir kadını tercih etmem rakı masası bile erkekçe kurulur içilir
sonraki görüşlerin rakıyıda aşmıştı

evlilik akıllı birnin verceği bi karar değil bence şimdi hayal ediyopsun tamam sevdiğin insanla daha çok vakit geçirmek sabah onla uyanmak güzelde hayat bundan oluşmuyo pembe hayallere dalıp evlenmemek gerek

Yav kız dediğin rakı içmesin.
Rakı erkek içeceğidir. (hayatı boyunca içki içmedi)