Bir Kızdan Hoşlandığınızı Belli Etmek İçin Naparsınız?

matematik insan aklının doğayı yorumlaması yoksa sen hiç matematik ağacı diye bir şey duydun mu
önce sayıları bulmuşlar sonra da logaritma falan geliştirmişler
Matematikten kaldım diyorum sen matematik yok diyorsun. O zaman bu durumda ailemden matematik yüzüne gördüğüm şiddetin karşılığını kim verebilecek ?
: F

2015-2003= on artı iki yıl eder buradan metamatikte sorunum olmadığı aksine başkalarının sorunu olduğunu gosterir))
Sınava 10+2 yazdın verdin öğretmene. Sınavdan kaç aldın 0 otur yerine sözlüde 0

pisagor amcadan başlayabilirsin

O da senin gibi matematigi yapamayınca felsefeye dalmış.
ahahah
matematiği yaparım da felsefe kısmı doğru öyle demişti felsefe hocası

Kesinlikle.
Yaşanmıştır.

Yok zaten, olmadı diye değil ama, olmaması daha iyi oldu benim için.

Hayırlısı diyelim.
Niçin öyle dedin ki ? Olsaydı şimdi ellerini tutardın, yanaktan öpebilirdin, sırtını okşayabilirdin belki hatta ve hatta bir ihtimal sinemada romantik bir film izleyip etkilendikten sonra fransız öpücüğü alabilirdin, ilerde evlenebilirdiniz o kişiyle

Kitapları kolumun altına alırım sonra çıkışta ona çarparım kitaplarımız yere düşer yerde toplarken onun gözlerine bakarım o da bakarsa tamamdır sonra evleniriz.

Kitapları kolumun altına alırım sonra çıkışta ona çarparım kitaplarımız yere düşer yerde toplarken onun gözlerine bakarım o da bakarsa tamamdır sonra evleniriz.
ya kız "ya sn slk msn niye bna çarpysn.ss" derse

Biraz şeydi.
Anladın onu sen.

aaa bu konuda çok ip ucu alırım diye girmiştim erkeklerin hoşlandığında ne tepkiler verdiğini merak ediyordum ama konudan anladığım kadarıyla

erkekler öküz gibi bakmaktan başka bir şey yapmıyormuş hahaha

Erkek öküz gibi baktığında, erkeğe öküz gibi bakmayan kıza kimse bir daha bakmaz ve o kız hep bekar kalır belki duldur da bilemeyiz
)

Erkek öküz gibi baktığında, erkeğe öküz gibi bakmayan kıza kimse bir daha bakmaz ve o kız hep bekar kalır belki duldur da bilemeyiz
)
hahahahah ayy zaten yüz vermemek en iyi yöntem ama bunlara yüz vermeyince dahada azıyorlar öyle tiplerde var onlara ne yapıcaz

Vavvv @Çiğdem- aklima süper bi fikir geldi :
Once o kızı insanlarin arasinda küçük düşürmek lazim ama bunu sen yapma başkasina para yedir o yapsin sonrada kızı herkesin ortasinda öp ki kız senden etkilensin 😉 😉 😉