O kadarını bilemem)))Aman be erkek gibi erkeğim o zaman
O kadarını bilemem)))Aman be erkek gibi erkeğim o zaman
Bir insana birşey DM'den nasıl yürünür ?sapıklar dm'den yürüyor ben o seviyede değilim
ustalara sormak lazım ben bilmemBir insana birşey DM'den nasıl yürünür ?
ben Şiir yazdım ama pek bir işe yaramadı gözlerine baktımda gülümsüyordu ama şiirle çıkma teklif ettim ama kabul etmedidiyelim ki bi kızdan hoşlandınız,bu kız arkadaşınızda olabilir?hoşlandığınızı belli etmek için saçınımı çekersiniz?ne yaparsınız?
Kız senin sihirli annemi görüp aşık olmadıysa kız seni düşünsün hatayı o yapmışben Şiir yazdım ama pek bir işe yaramadı gözlerine baktımda gülümsüyordu ama şiirle çıkma teklif ettim ama kabul etmedihemde sihirli annemi forumda yazdığım zaman çok güldü
çünkü kızlar komik erkekleri sever @cookies
Kadınlar komik erkek sevmez ya seni fena keklemisler. ))) Ayrıca hic bir kız sihirli annem formuna yazan biriyle çıkar mi ya)))))ben Şiir yazdım ama pek bir işe yaramadı gözlerine baktımda gülümsüyordu ama şiirle çıkma teklif ettim ama kabul etmedihemde sihirli annemi forumda yazdığım zaman çok güldü
çünkü kızlar komik erkekleri sever @cookies
Ruzgarguluyle bir olup istediginizi düşünebilirsiniz ben Erkek Gibi Erkeğim Nokta !O kadarını bilemem)))
ben burda yazmıştım onuda 2003 te bana iki kız birden aşık olmuştu Asyagül ve ceyda onunda sebebi sihirli annemdiKadınlar komik erkek sevmez ya seni fena keklemisler. ))) Ayrıca hic bir kız sihirli annem formuna yazan biriyle çıkar mi ya)))))
feyktir o. Asyagül diye isim mi olurben burda yazmıştım onuda 2003 te bana iki kız birden aşık olmuştu Asyagül ve ceyda onunda sebebi sihirli annemdi
On yıl iki yıl önce kaç yaşındaydın o zaman olabilir )))ben burda yazmıştım onuda 2003 te bana iki kız birden aşık olmuştu Asyagül ve ceyda onunda sebebi sihirli annemdi
10 yıl 2 yıl daha 12 yıl yapar. Siyaseti günlük takip ediyor olabilirsin ama matematikte şartOn yıl iki yıl önce kaç yaşındaydın o zaman olabilir )))
10 yaşındaydım dordürüst kız dünyasına inen dizimi varOn yıl iki yıl önce kaç yaşındaydın o zaman olabilir )))
aslında matematik diye bir şey yok10 yıl 2 yıl daha 12 yıl yapar. Siyaseti günlük takip ediyor olabilirsin ama matematikte şart@yatutarsa
@beyazsoy ne diyor bu arkadaşım yaaslında matematik diye bir şey yok
matematik insan aklının doğayı yorumlaması yoksa sen hiç matematik ağacı diye bir şey duydun mu@beyazsoy ne diyor bu arkadaşım yaMatematik yoksa lisede ben nasıl kalıyordum matematikten açıklasın bana ?
2015-2003= on artı iki yıl eder buradan metamatikte sorunum olmadığı aksine başkalarının sorunu olduğunu gosterir))10 yıl 2 yıl daha 12 yıl yapar. Siyaseti günlük takip ediyor olabilirsin ama matematikte şart@yatutarsa
İşte o yasta normal))10 yaşındaydım dordürüst kız dünyasına inen dizimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?