RüzgarGülü
Favori Üye
gardaş neyini çözemedin çok basit kurdğum cümle@primavera translateden çevrilmiş gibi ne diyorsun sen bacım. Yani aşıksam tavlanmışımdır değilsem değilimdir mi diyorsun?
Sen de diyorsun arabaya paraya tav oluyor erkeğe değil)) yumurtasını paralı yapıyor işte senin bir iki yumurtan olsan yuksek paraya satmamisin)))Oysaki paraya arabaya tarlaya tavlanan onca kız var @beyazsoy .Belgeselerdeki gibi sadece hayatta kalmak için yaşamıyor insanlar hayvanlar gibi. Insanlar her zaman belli bir amaç uğruna yaşar :
Psikoloji okuyorum diyelim))) aşkın psikolojisi bu. Kızlar yumurtaları en "güçlü" olduğuna düşündüğüne gider. Bu güç para iyi insan dindar insan evcil aldatmayan, çapkın.. Bu güç insandan insana göre değişir. Çoğunlukla kadın hangi "gücün" etkisinde oldugunu bilmez oaraya doğru kayar. Kuantum psikoloji bunu çok iyi açıklar@beyazsoy fazla belgesel izliyorsun
asla kimseye laf atmak değil amacım ama canım kadar samimiyetsiz bir kelime yok he arada bende kullanıyorum farketmedenForumda herkese canım diyen kızlar var @primavera Gardaş herkese canım demekten daha iyidir tebrikler
Yalnız hala ne yazdın oraya birşey anlamadım
bunu bilmeyen varmı@beyazsoy 1 bira ve nargileye tavlanan kızlarda oluyor. Onlar ayrı ama olsun
Birde şöyle düşün erkek kızı niçin tavlıyor
Varoluş psikolojisine gore insan ölse bile bu dünyada var olmak ister. Onun için erkek ne kadar cok spermi dagitirsam kar olarak görür. Zengin adamların neden zirt port çocukları çıkar)) Çünkü dünyada ne kadar çok var olurlarsa. Erkek için Aşk bu yüzden yoktur@beyazsoy 1 bira ve nargileye tavlanan kızlarda oluyor. Onlar ayrı ama olsun
Birde şöyle düşün erkek kızı niçin tavlıyor
Boşa giden herşey için hesap sorulacak geçmiş olsun)))Tabi tabi anlatmalısın @primavera
Senin zaten bilmediğin mi kaldı. Ama artık durumlar biraz değişti sanırım artık 1 dönere tav olanlar var
@beyazsoy hep gençliğimde yaptığım şeyler Allah affeder umarım ?
sevdiği için canım ne döneriTabi tabi anlatmalısın @primavera
Senin zaten bilmediğin mi kaldı. Ama artık durumlar biraz değişti sanırım artık 1 dönere tav olanlar var
@beyazsoy hep gençliğimde yaptığım şeyler Allah affeder umarım ?