Bir Kızı/Erkeği Nasıl Tavlarsınız/Tavladınız?

Oysaki paraya arabaya tarlaya tavlanan onca kız var @beyazsoy .Belgeselerdeki gibi sadece hayatta kalmak için yaşamıyor insanlar hayvanlar gibi. Insanlar her zaman belli bir amaç uğruna yaşar ::)

Oysaki paraya arabaya tarlaya tavlanan onca kız var @beyazsoy .Belgeselerdeki gibi sadece hayatta kalmak için yaşamıyor insanlar hayvanlar gibi. Insanlar her zaman belli bir amaç uğruna yaşar ::)
Sen de diyorsun arabaya paraya tav oluyor erkeğe değil)) yumurtasını paralı yapıyor işte senin bir iki yumurtan olsan yuksek paraya satmamisin)))

@beyazsoy fazla belgesel izliyorsun :F
Psikoloji okuyorum diyelim))) aşkın psikolojisi bu. Kızlar yumurtaları en "güçlü" olduğuna düşündüğüne gider. Bu güç para iyi insan dindar insan evcil aldatmayan, çapkın.. Bu güç insandan insana göre değişir. Çoğunlukla kadın hangi "gücün" etkisinde oldugunu bilmez oaraya doğru kayar. Kuantum psikoloji bunu çok iyi açıklar

Forumda herkese canım diyen kızlar var @primavera :F Gardaş herkese :Fcanım demekten daha iyidir tebrikler :F

Yalnız hala ne yazdın oraya birşey anlamadım :D
asla kimseye laf atmak değil amacım ama canım kadar samimiyetsiz bir kelime yok he arada bende kullanıyorum farketmeden :F

bir ara sana özel olarak anlatcam :D

@beyazsoy 1 bira ve nargileye tavlanan kızlarda oluyor. Onlar ayrı ama olsun :)

Birde şöyle düşün erkek kızı niçin tavlıyor :D
bunu bilmeyen varmı :D

@beyazsoy 1 bira ve nargileye tavlanan kızlarda oluyor. Onlar ayrı ama olsun :)

Birde şöyle düşün erkek kızı niçin tavlıyor :D
Varoluş psikolojisine gore insan ölse bile bu dünyada var olmak ister. Onun için erkek ne kadar cok spermi dagitirsam kar olarak görür. Zengin adamların neden zirt port çocukları çıkar)) Çünkü dünyada ne kadar çok var olurlarsa. Erkek için Aşk bu yüzden yoktur

Tabi tabi anlatmalısın @primavera :D

Senin zaten bilmediğin mi kaldı. Ama artık durumlar biraz değişti sanırım artık 1 dönere tav olanlar var :F

@beyazsoy hep gençliğimde yaptığım şeyler Allah affeder umarım ?

Yarın başkasını sever öylesi :) Öylelerinde olay şu bir kişiyi çok seviyor ve işler yolunda gitmiyor sonra kız kötü yolda aslında iyi yolda denebilir önemli olan bakış açısı. :D

Gözlerine bakarak. :)
Birde Terbiyeli ,oturaklı ve kibar olarak...

Sanırım böyle biraz ümit verdikten sonra havalı, ukala erkeği oynamalısınız ki kız sizi tavlamaya çalışsın. Bir arkadaşım böyle yapmıştı, tipi de iyiydi o da ufak bir etken tabi.

Önce güldürüp sonra da ukalalık yoluyla biraz fazla samimiyet kuruyorsun, gerisi zaten fişşek 😎

Ayy [isim] diye başlayarak cümle kuruyorsa gülerek ya da özel bir isim taktıysa kısaltam gibi, ilk adım tamamdır. Bundan sonrası biraz daha soğuk olarak, daha az mimikle (bu işin gizem katılan kısmı işte) ama ukalalık seviyesi düşük olmayan, ancak gereksiz yere burnunu sokmamaya da özen göstererek sürekli takılmak. Ondan sonra hepsini yapmayı kessen bile o gelir yapar ve iş pişer 😎