Bir Kızı/Erkeği Nasıl Tavlarsınız/Tavladınız?

@denizz19 demiş zaten cool takılıyorum ama tık yok diye :F
Aynen tık yok demeyelim de para etmiyor :F
Cool takılmak artık eskidi. Cool takılmak artık kendini üstün görmek burnu havada gibi bişey oldu günümüzde:X Haa cool olmayana da yılışık diyorlar gerçi:F Bu kızların kafasını anlamıyorum :T:

Hiç anlamam ama duyduklarımı söyleyeyim :F :F

Belli bir yaş grubu üzerinden gideceğim zaten her yaşa göre uyarlanır. O kız mutlaka ya dersi vardır yada sınavı vs. işte. Sınavı hakkında konuşun, siz girmesenizde giriyormuş havası katarak şöyle böyle.Gelecek hakkında konuşun, kızlar umutlanmayı sever ve umutta ileride bağlanmayı getirir. Konuşacak konu bulamıyorum diyenler var birde ama konuşacak konu olmaz zaten konuyu sizin yapmanız lazım onuda anlattım. Ha çervremde kız yok napacam diyorsanız, en başta dış görünüm en önemli unsurdur. Bakımlı olmanız lazım. Ama en kaliteli en güzel kıyafeti de giysen dilin ağzının içinde dönmüyorsa boş demektir.Dilinizin dönmesi için, güncel olayları takip edin, popüler aşk kitapları okuyun, romantik erkek olun ah birde sosyal medyada popüler olmak +1 dir ama bunu yaparken bilgisayar manyağı olmayın asosyal hiç olmayın. Asosyal iseniz kurtulmaya çalışın bilgisayardan uzak durmaya çalışın. Kız bulamıyorsanız ki ama aslında vardır ama tanımıyorsunuzdur. Bunun için mesela dershaneden diyelim her sınıftan mutlaka arkadaş edinmeye çalışın. Arkadaş çevreniz aslında her zaman bol olmalı buda sizin her ortama girmenizi sağlar. Şunu unutmayın kızlar yarın akıllıdır herşeye hecesla başlar devamı sizlerin elindedir korkmayın yemezler. Sadece ilk kez yaptığınız bir şey olduğu için heyecanlanıyorsunuz o kadar. Hangimiz bunu yaşamadı ki :) Çevrenizin olması demek kız arkadaş demek. Çevrenin iyisi kötüsü olmaz kolay arkadaş olun sahiplenin herkesi. bla bla ne çok şey duymuşumda konuşan klavye olsa iyiydi yazardım daha :D

Belli bir yaş grubu üzerinden gideceğim zaten her yaşa göre uyarlanır. O kız mutlaka ya dersi vardır yada sınavı vs. işte. Sınavı hakkında konuşun, siz girmesenizde giriyormuş havası katarak şöyle böyle.Gelecek hakkında konuşun, kızlar umutlanmayı sever ve umutta ileride bağlanmayı getirir. Konuşacak konu bulamıyorum diyenler var birde ama konuşacak konu olmaz zaten konuyu sizin yapmanız lazım onuda anlattım. Ha çervremde kız yok napacam diyorsanız, en başta dış görünüm en önemli unsurdur. Bakımlı olmanız lazım. Ama en kaliteli en güzel kıyafeti de giysen dilin ağzının içinde dönmüyorsa boş demektir.Dilinizin dönmesi için, güncel olayları takip edin, popüler aşk kitapları okuyun, romantik erkek olun ah birde sosyal medyada popüler olmak +1 dir ama bunu yaparken bilgisayar manyağı olmayın asosyal hiç olmayın. Asosyal iseniz kurtulmaya çalışın bilgisayardan uzak durmaya çalışın. Kız bulamıyorsanız ki ama aslında vardır ama tanımıyorsunuzdur. Bunun için mesela dershaneden diyelim her sınıftan mutlaka arkadaş edinmeye çalışın. Arkadaş çevreniz aslında her zaman bol olmalı buda sizin her ortama girmenizi sağlar. Şunu unutmayın kızlar yarın akıllıdır herşeye hecesla başlar devamı sizlerin elindedir korkmayın yemezler. Sadece ilk kez yaptığınız bir şey olduğu için heyecanlanıyorsunuz o kadar. Hangimiz bunu yaşamadı ki :) Çevrenizin olması demek kız arkadaş demek. Çevrenin iyisi kötüsü olmaz kolay arkadaş olun sahiplenin herkesi. bla bla ne çok şey duymuşumda konuşan klavye olsa iyiydi yazardım daha :D
Tecrübe konuşmuş. Giyimime önem veririm, ağzım iyi de laf yapar ama biraz daha asosyallik var gibi ben de. :D

Tık yok mu lannn. :F
:D İçiniz fesat oğlum. :D

Fenasın Rüzgargülü.:F

Peki başarılı olma istatistiğini söyle.:A

Karşımdaki kişiye yüz vermemiştim bir süre sonra kız beni tavladı🙄

Susman iyi oldu sen ve @yatutarsa zaten fenasınız :D
:( ne fenalığımızı gördün :F

@sokak sanati sence bunu kim yapmıştır :A :F
tumblr_n3v73cgTWM1sn1ga5o1_500.jpg

aslında bi formülü yok. bak şunu yap şunu söye yap diyenleri hiç takamadım ve önemsemedim. karşıdakinin beğenisine göre değişir o tavırlar. kimi maço ağır abi tarz insanlar için bayılır kimi daha davranışına yön veren, nazik kişilere bayılır. :d ve en önemlisi de aradaki histir. :)

Çok basit işlemleri var bazılarında gerçekten ciddi ve kendin olacaksın kıza yüz vermeyeceksin fazla konuşmayacaksın diğer bir yöntemde baktın çok konuştuğun kızlar var onlara incelik yapacaksın otobüsde veya metroda yer vermek gibi... Ama aslında yer vermezen daha çok iyi oluyor ve vay sen bana yer vermedin diyor konuşmaya başlıyor görmezden gelmek en iyisidir her zaman...

Tecrübe konuşmuş. Giyimime önem veririm, ağzım iyi de laf yapar ama biraz daha asosyallik var gibi ben de. :D

:D İçiniz fesat oğlum. :D
O saçı kes bence kızları kaçırıyrsun :D

Galiba kıza sevecen durarark. :D
Aslında böyle şeyleri pek sevmem, baya gözümün sevmesi lazım. :D
Yanlış hatırlamıyorsum 2 kişiyle olmuştu o.
Ben gidip telefon nuramayı kağıda yazıp verdiydim, diğeri çöpe gitti. :(