Seni de öldürebilir maksat heyecan@kvp-medya tez vakitte Çiğdemi öldür senaryon hareketlensin ))))
Pompy 😱😱 beni mi ölüm eşiğine getirip izleyiciyi ters köşe ederse rekor kırabilir
dizimedya pararel yapı müziklerinden dolayı
hayır dizimedya yaptı ben bile buna 9 puan verdimPompy 😱😱 beni mi ölüm eşiğine getirip izleyiciyi ters köşe ederse rekor kırabilir![]()
Yok artık dizimedya buna 3 veriyorsa bizim onunkine -10293 vermemiz lazım ama öyle bi şık yokPompy 😱😱 beni mi ölüm eşiğine getirip izleyiciyi ters köşe ederse rekor kırabilir![]()
Adil bir oylama olmuyor işte bizim onunkine 0 basmamış laızm eksiler bile hata olur ))) ama bence Pompy buYok artık dizimedya buna 3 veriyorsa bizim onunkine -10293 vermemiz lazım ama öyle bi şık yok
Aman iyi be belki sende yaralanırsın hastaneye giderken seni kaçırırlar falan![]()
Haklısın ne diyimkiAdil bir oylama olmuyor işte bizim onunkine 0 basmamış laızm eksiler bile hata olur ))) ama bence Pompy bu![]()
dizimedya senaryodan dolayı üç puan vermedi fettuhlah gülen müziklerinden dolayı verdi üçü verdi bende pararel müzik bulmamaya çalışıyorum
Ayıp olmasin diye 6-7 veriyidim onun senaryosuna ama artik vermeyeceğim hak ettiğini vereceğimdizimedya 3 verdi@gözlemci
siyasi görüşten kaynaklanan bir durum aynısı benimde başıma geldiAyıp olmasin diye 6-7 veriyidim onun senaryosuna ama artik vermeyeceğim hak ettiğini vereceğim
Sende öyle yap 😉
A kim çok ilgimi cekti16.BÖLÜM FRAGMANI
Mert ve Recep ile birlikte askerler çatışmaktadır.
Mert:Hadi beyler hadi yiyinn şunlarıı
Sebastian ve adamlarının bulunduğu bölgeye ard arda havanlar atılır.
Alper: Allah’ım sen Çiğdem’in yardımcısı ol
O anda doktor ameliyathaneder çıkar ve Alper doktorun yanına gider.
Alper: Doktor bey lütfen iyi bişey söyleyin lütfenn
A: Sabahın sinleye vardım,gördüm cümle ölmüş yatar.Her biri biçare olmuş,ömrün yayı varmış yatar.Vardım bunların katına,baktım ecel heybetine.Nice yiğit muradına,erememiş ölmüş yatar
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE YARIN 14.30'DA..
@gözlemci @Çiğdem- @cookies @papuleoo @34rcp44 @Yiğitt @pompy @vadikızı @eros