Seni de öldürebilir maksat heyecan@kvp-medya tez vakitte Çiğdemi öldür senaryon hareketlensin ))))
Pompy 😱😱 beni mi ölüm eşiğine getirip izleyiciyi ters köşe ederse rekor kırabilir
dizimedya pararel yapı müziklerinden dolayı
hayır dizimedya yaptı ben bile buna 9 puan verdimPompy 😱😱 beni mi ölüm eşiğine getirip izleyiciyi ters köşe ederse rekor kırabilir
Yok artık dizimedya buna 3 veriyorsa bizim onunkine -10293 vermemiz lazım ama öyle bi şık yokPompy 😱😱 beni mi ölüm eşiğine getirip izleyiciyi ters köşe ederse rekor kırabilir
Adil bir oylama olmuyor işte bizim onunkine 0 basmamış laızm eksiler bile hata olur ))) ama bence Pompy buYok artık dizimedya buna 3 veriyorsa bizim onunkine -10293 vermemiz lazım ama öyle bi şık yok
Aman iyi be belki sende yaralanırsın hastaneye giderken seni kaçırırlar falan
Haklısın ne diyimkiAdil bir oylama olmuyor işte bizim onunkine 0 basmamış laızm eksiler bile hata olur ))) ama bence Pompy bu
dizimedya senaryodan dolayı üç puan vermedi fettuhlah gülen müziklerinden dolayı verdi üçü verdi bende pararel müzik bulmamaya çalışıyorumHaklısın ne diyimki
Pompy gibi geliyor banada @dizimedya senmi verdin 3
Ayıp olmasin diye 6-7 veriyidim onun senaryosuna ama artik vermeyeceğim hak ettiğini vereceğimdizimedya 3 verdi @gözlemci
siyasi görüşten kaynaklanan bir durum aynısı benimde başıma geldiAyıp olmasin diye 6-7 veriyidim onun senaryosuna ama artik vermeyeceğim hak ettiğini vereceğim
Sende öyle yap 😉
A kim çok ilgimi cekti16.BÖLÜM FRAGMANI
Mert ve Recep ile birlikte askerler çatışmaktadır.
Mert:Hadi beyler hadi yiyinn şunlarıı
Sebastian ve adamlarının bulunduğu bölgeye ard arda havanlar atılır.
Alper: Allah’ım sen Çiğdem’in yardımcısı ol
O anda doktor ameliyathaneder çıkar ve Alper doktorun yanına gider.
Alper: Doktor bey lütfen iyi bişey söyleyin lütfenn
A: Sabahın sinleye vardım,gördüm cümle ölmüş yatar.Her biri biçare olmuş,ömrün yayı varmış yatar.Vardım bunların katına,baktım ecel heybetine.Nice yiğit muradına,erememiş ölmüş yatar
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE YARIN 14.30'DA..
@gözlemci @Çiğdem- @cookies @papuleoo @34rcp44 @Yiğitt @pompy @vadikızı @eros