Moşe.
Moşe.
kurtlar vadisi filistinden buldum
Tamam bakıyorum ona da.kurtlar vadisi filistinden buldum
diğer senaryomada yorumunu bekliyorum
Alper- Cigdem - Enisin neyi tuhafEline emeğine sağlık öncelikle.
Şu dizinde garip isimler yerine Ahmet, Mehmet falan koysana ya. Değişik isimleri nereden buluyorsun öyle Can.
Bence bölüm güzel olmuş, beğendim senaryonu.
Puan kıracak yerler aradım ama bulamadım malesef.
Puanım 10
sadece moşe tuhaf demiş zaten oAlper- Cigdem - Enisin neyi tuhaf
Bi tek Mose tuhaf onuda anasi öyle koymus
Bekliyorum aga15.BÖLÜM FRAGMANI
Fırat:Birde Çiğdem ve Alper’i kurtarma operasyonu nasıl gidiyor Melek başarabilir mi ?
Asker:Komutanım şu an Melek’ten haber alamıyoruz ama temennimiz başarması yönünde
Fırat:Hadi bakalım inşallah
Çiğdem ve Alper'in bulunduğu araç hastaneye doğru gidiyordur.O anda yolun ortasında durmuş 3 maskeli kişi aracın önünü keser.
-Lan bunlar ne böyle ?
Maskeliler araca silah doğrultur.Araç durur,S13’ün adamları içinden tek tek inmeye başlar.
-Siz kimsiniz lan ?
O anda maskeliler ateş ederek hepsini tek tek indirir ve araca girerler.
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE PAZARTESİ 18.00'DA...
@gözlemci @Çiğdem- @papuleoo @34rcp44 @vadikızı @Maskeli Fedai @cookies @pompy @Cengo @dizimedya
Bekliyoruz bakalım en iyi senaryo fırat kim ? melek kim? )))15.BÖLÜM FRAGMANI
Fırat:Birde Çiğdem ve Alper’i kurtarma operasyonu nasıl gidiyor Melek başarabilir mi ?
Asker:Komutanım şu an Melek’ten haber alamıyoruz ama temennimiz başarması yönünde
Çiğdem ve Alper'in bulunduğu araç hastaneye doğru gidiyordur.O anda yolun ortasında durmuş 3 maskeli kişi aracın önünü keser.
-Lan bunlar ne böyle ?
Maskeliler araca silah doğrultur.Araç durur,S13’ün adamları içinden tek tek inmeye başlar.
-Siz kimsiniz lan ?
@gözlemci @Çiğdem- @papuleoo @34rcp44 @vadikızı @Maskeli Fedai @cookies @pompy @Cengo @dizimedya
Hahahahah bi hasteneye gidemedik15.BÖLÜM FRAGMANI
-Lan bunlar ne böyle ?
-Siz kimsiniz lan ?
fırat timin yeni general aga geçen bölümün sonunda belli olmuştu unuttun galibaBekliyoruz bakalım en iyi senaryo fırat kim ? melek kim? )))
Hatırlayamadım biran ama evet geçen bölüme döndüm baktım doğru )))fırat timin yeni general aga geçen bölümün sonunda belli olmuştu unuttun galiba
Bekliyorum agaBİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE PAZARTESİ 18.00'DA...
mrt-06 reytingleri ertelicek gibiBİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE AZ SONRA