Moşeyi ben halt edecem görürsün )))2 gün degilmi sure aksam isaretliycem 😉
Neresi karanlik değil ya Mose sana bişi yaparsa ben herkesten gizlediğim kardesimin basina bisey gelmesini istemiyorum kendine dikkatli ol 😉
Moşeyi ben halt edecem görürsün )))2 gün degilmi sure aksam isaretliycem 😉
Neresi karanlik değil ya Mose sana bişi yaparsa ben herkesten gizlediğim kardesimin basina bisey gelmesini istemiyorum kendine dikkatli ol 😉
tamam unutma2 gün degilmi sure aksam isaretliycem 😉
17.bölümde moşeyle ilgili bir süprizim var sizlere hazır olunMoşeyi ben halt edecem görürsün )))
tamam unutma
17.bölümde moşeyle ilgili bir süprizim var sizlere hazır olun
@Çiğdem- le benim aşkım alt edecekMoşeyi ben halt edecem görürsün )))
Bekliyoruz bakalım 3 bölüm bekleriz )) onu yerden yere vurucam sanırım.. )))tamam unutma
17.bölümde moşeyle ilgili bir süprizim var sizlere hazır olun
hayır 17.bölümde görürsün
ekipçe bir süpriz yapacaksınız moşeyeBekliyoruz bakalım 3 bölüm bekleriz )) onu yerden yere vurucam sanırım.. )))
Ehh öyle olsun bence o sizi halt edecek )))
Biz süper 3 luyuz bide cikoyla benim aşkımızi sayarsak 4 😉Ehh öyle olsun bence o sizi halt edecek )))
Kadın hayatında yan villanın bahçınavı olacan )))Biz süper 3 luyuz bide cikoyla benim aşkımızi sayarsak 4 😉
Bize kimse zarar veremez biz hep yaşayacağız bi diziye kapağı atmisim birakirmiyim
Ne var akrabam çıksahayır dayın hey Allahım ya
sizi kurtaracak kişi süprizBiz süper 3 luyuz bide cikoyla benim aşkımızi sayarsak 4 😉
Bize kimse zarar veremez biz hep yaşayacağız bi diziye kapağı atmisim birakirmiyim
Bakalım ne yapcaz )) iyi birşeyse neden olmasın )))ekipçe bir süpriz yapacaksınız moşeye
hayır akrabalıkla ilgili bir şey değil,ekipçe yapacaksınız moşeye süpriziNe var akrabam çıksa
Aaa dayimmi super
ilerleyen bölümlerde bir çok süprizle karşılacaksınızBakalım ne yapcaz )) iyi birşeyse neden olmasın )))
sizi kurtaracak kişi süpriz
Bizi kurtarcak kisi babammihayır akrabalıkla ilgili bir şey değil,ekipçe yapacaksınız moşeye süprizi
ilerleyen bölümlerde bir çok süprizle karşılacaksınız