Bir Hilal Uğruna 12.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 2 16.7%
  • 8

Oy: 1 8.3%
  • 9

Oy: 2 16.7%
  • 10

Oy: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
13.BÖLÜM FRAGMANI

Enis ve Sercan,Sercan’ın sevgilisinin tutulduğu bölgeye gelmişlerdir.Kapıdan duran iki nöbetçiyi arabadan indirirler.İçerdekiler silah seslerini duyarlar.Sercan’ın sevgilisi Zeynep bir tahtaya bağlanmış önünde ise ateş yanmaktadır.Ağzında ise bant vardır.S13’ün adamları tuzakta beklemektedir.
-Hazır olun lan geldiler

Alper,Çiğdem’i hastaneye yetiştirmeye çalışmaktadır.
Alper: Dayan Çiğdemim dayan
O anda aracın önüne çıkan 4 kişi yolda kazım çalışmaları yapmaktadırlar.Alper arabanın camından çıkarak ‘hey bilader açın şu yolu’ der.İşçilerden biri cevap verir.
-Abi görmüyor musun kazım çalışması olduğunu yan yoldan geç
Alper aracı çekerek diğer yola sapar.İşçilerden biri cebinden telsizi çıkartarak konuşmaya başlar. ‘Araç size doğru geliyor dikkatli olun’

BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.45'TE..

@gözlemci @papuleoo @Çiğdem- @34rcp44 @pompy @cookies @Harunnn60
Adamlar her yerde tuzak kurmuşlar :( bekliyorum aga

Neeeyyyy @Çiğdem- im seni kurtarcam ben hırs yaptim :love1:
lütfen şu projelerini ne zaman başlatıcaksın mrt-06 ya çok az geldi bildiğin 7 diziden 5 i girebildi galiba

13.BÖLÜM FRAGMANI

Enis ve Sercan,Sercan’ın sevgilisinin tutulduğu bölgeye gelmişlerdir.Kapıdan duran iki nöbetçiyi arabadan indirirler.İçerdekiler silah seslerini duyarlar.Sercan’ın sevgilisi Zeynep bir tahtaya bağlanmış önünde ise ateş yanmaktadır.Ağzında ise bant vardır.S13’ün adamları tuzakta beklemektedir.
-Hazır olun lan geldiler

Alper,Çiğdem’i hastaneye yetiştirmeye çalışmaktadır.
Alper: Dayan Çiğdemim dayan
O anda aracın önüne çıkan 4 kişi yolda kazım çalışmaları yapmaktadırlar.Alper arabanın camından çıkarak ‘hey bilader açın şu yolu’ der.İşçilerden biri cevap verir.
-Abi görmüyor musun kazım çalışması olduğunu yan yoldan geç
Alper aracı çekerek diğer yola sapar.İşçilerden biri cebinden telsizi çıkartarak konuşmaya başlar. ‘Araç size doğru geliyor dikkatli olun’

BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.45'TE..

@gözlemci @papuleoo @Çiğdem- @34rcp44 @pompy @cookies @Harunnn60
@kvp-medya bekliyorum

BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.45'TE...

Başlatamam ayol aa böyle daha iyi banlanma tehlikem yok , kafam rahat :)
Olmadi sana ozelden atarim okursun :)
Ben senaryoyu küfürsüz yazıyorum sende onları unut bir polisiye yaz mesela sen ahlak şubesinden anlarsın @cookies

BİR HİLAL UĞRUNA'DA YARIN AKŞAM

@cookies ,@Çiğdem-'i hastaneye yetiştirebilecek mi ? önlerine çıkacak olan engel ne ? çiğdem için ölüm vakti geldi mi ?

@papuleoo için şehadet vakti mi ?

YENİ BÖLÜM YARIN AKŞAM 20.00'DE..

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking