- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
sağol eskiden de böyle yazıyordumSonunda bitirdim bende bölümü.
@kvp-medya öncelikle bölüm çok güzel olmuş. Sonu çok iyi bitmiş. Ailelerinin ölmesi, deponun batlaması falan güzel bitirmişsin sonunu. Bölümünü beğendim.
Ama yazı düzenin eskisi gibi güzel değil. Sanki eskiden daha fazla özenirdin? Neyse yazı düzenin eskiye gelmeli bence.
Puanım 9.0
https://fav10.net/forum/threads/bir-hilâl-uğruna-5-bölüm.240818/sağol eskiden de böyle yazıyordum
niyesağol eskiden de böyle yazıyordum
Maalesef reyting sistemi haftaya başlıcak @kvp-medya
burda sadece özet ve fragmanlar var karışık olmuştu böyle şuanki düzen daha güzel
Çok daha güzeldi.niye
burda sadece özet ve fragmanlar var karışık olmuştu böyle şuanki düzen daha güzel
ikna edelim ertelemesin o kadar uğraştık oy almak içinniye ertelemiş acaba
Benim fantastik senaryolarım hep iyi gidince erteleme olur hep aynısını fks14 te yapmıştı @kvp-medya
o kadar bekletme bizi yaErteleme yok ya bu oylar geçerli fazla proje olmadığı için 2 haftada 1 açıklayacağım şimdilik sonuçları. @kvp-medya @pompy
sağol aga bombaya da yorumunu bekliyorumGüzel olmuş 10
Neeeyyyy @Çiğdem- im seni kurtarcam ben hırs yaptim13.BÖLÜM FRAGMANI
Enis ve Sercan,Sercan’ın sevgilisinin tutulduğu bölgeye gelmişlerdir.Kapıdan duran iki nöbetçiyi arabadan indirirler.İçerdekiler silah seslerini duyarlar.Sercan’ın sevgilisi Zeynep bir tahtaya bağlanmış önünde ise ateş yanmaktadır.Ağzında ise bant vardır.S13’ün adamları tuzakta beklemektedir.
-Hazır olun lan geldiler
Alper,Çiğdem’i hastaneye yetiştirmeye çalışmaktadır.
Alper: Dayan Çiğdemim dayan
O anda aracın önüne çıkan 4 kişi yolda kazım çalışmaları yapmaktadırlar.Alper arabanın camından çıkarak ‘hey bilader açın şu yolu’ der.İşçilerden biri cevap verir.
-Abi görmüyor musun kazım çalışması olduğunu yan yoldan geç
Alper aracı çekerek diğer yola sapar.İşçilerden biri cebinden telsizi çıkartarak konuşmaya başlar. ‘Araç size doğru geliyor dikkatli olun’
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.45'TE..
@gözlemci @papuleoo @Çiğdem- @34rcp44 @pompy @cookies @Harunnn60