Bir Hilal Uğruna 12.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 2 16.7%
  • 8

Oy: 1 8.3%
  • 9

Oy: 2 16.7%
  • 10

Oy: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
431016709.jpg

12.BÖLÜM

Enis:Ulan Moşe senin elime geçirirsem
Moşe: Dur dur söyleme gerisini şaka yaptım Enisçim senin aileni kaçırmadım sen ekibine yardım et,Recep ve Mert aileninizi duvarın arkasından kurtarmak için 2 dakikanız var yoksa duvarın içindeki bomba patlayacak,Sercan seninde sevgilini kurtarmak için yarım saatin var Mecidiyeköy’de ki depodalar,adamları öldürürsen sevgilini alırsın yoksa geberirsin hadi size iyi şanslar beyler haha
Moşe mikrofonu kapatır ve kameradan ekibi izlemeye başlar.
Enis:Mert aracın arkasında balta olucak onunla duvarı aşabilirsiniz hemen alın,Alper sen araçla Çiğdem’i hastaneye yetiştir bizde Sercanla taksi bularak sevgilisini kurtarmaya gideceğiz
Ekip harekete geçer.Recep ile Mert arabanın arkasındaki baltayı alarak duvarı kırmaya çalışır,Alper ise Çiğdem’i araca yüklemiş onu hastaneye götürmektedir.Enis ve Sercan buldukları taksiyle depoya doğru gitmektedir.
Enis:Sercan dikkatli olmamız lazım tuzak olduğu belli sinirlerine hakim olacaksın koçum anladın mı beni ?
Sercan: Tamam abi merak etme sakinim ben

Moşe adamlarıyla olanları kameradan izlemektedir.
Moşe:Hahaha kurtarın bakalım ailelerinizi,karakol iyice boş kalmıştır askerleri rahat bir şekilde avlayabiliriz.Sebastian adamları topla yık o karakolu acı üstüne acı çeksin şerefsizler,aynı zamanda Necip operasyonuda başlasın
Sebastian:Emredersin Moşe büyük bir zevkle yaparız bu görevi,Necip içinde 2 adamımız harekete geçti
Moşe:Yeni Türkiye’ymiş alın size yeni Türkiye lan hahaha
Sebastian adamları toplayarak yola çıkmıştır.Necip Kayabaşı ise hapistedir.Karısı Arzu Necip’i ziyaret etmek için cezaevinin yolunu tutmuştur.Arabasına binmiştir ki tam o anda arabaya saklanmış S13’ün iki adamı Arzu’nun başına silahı dayar.
Arzu:Siz kimsiniz be ?
-Hatırlamadın mı kız bizi,kocan Necip seni bulmaya çalışırken bizimle eğlenmiştin ya unutmuşluk numarası yapma
Arzu: Tamam sizin istediğinizi yapmıştım ben şimdi istediğiniz ne ?
-Senden bu sefer kocanı istiyoruz

Recep baltayla duvarı kırmaya çalışmaktadır.
Mert:Hadi Recep acele et son 1 dakika
Recep:Kırılmıyor lanet olası taşlar kardeşim kırılmıyor
Mert:Yoruldun Recep ver şu baltayı
Baltayı Mert alır ve o vurmaya başlar.
Recep:Kardeşim içerden ses yok bu şerefsiz bizi kandırıyor olmasın
Moşe kameradan olanları izlemektedir.
Moşe: Daha yeni anladılar ahahaha
Mert: Duvar kırılınca görürüz Recep
Recep:Neyse keselim konuşmayı son 45 saniye hadi hızlı ol hadi hızlı
Mert duvarı kırmıştır.Recep ve Mert’in ailesi ölü bir şekilde yerde yatmaktadır.
Recep:Burdalar işte
Mert nabızlara bakarak ailelerinin öldürüldüğünü anlar.
Mert:Recep hayır lan hayırrr öldürmüş o Moşe itii hayırr
Moşe:Sıra şimdi de sizde lann hahaha
Kamera Recep ile Mert’in bulunduğu depoyu dıştan gösterir ve depo patlar.

12.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM

38096-ab5bde568d75633a61344a78092b659f.jpg

Yine mükemmel bi bölüm olmuş emeğine sağlık çok iyi olmuş ,baya iyi bitti yine Puanım 10 haftayı bekliyorum

Ağa eline sağlık süper ötesi bir bölüm olmuş :) son kısmı süper olmuş ama ailemiz gitti :(

çok güzel cnm burda bende varım yanı tam notunu aldın yaralanmam hoşş olmamış ama konu çok iyi gidiyor 😉😉😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking