Bir Gece Masalı’nda Ayrılık! (Spoiler)

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
60,326
Puanı
1,060
ATV'nin NGM imzalı sevilen dizisi 'Bir Gece Masalı'nda sürpriz ayrılık.

Yönetmen koltuğuna Emre Kabakuşak'ın oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı ve başrollerini Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un paylaştığı dizide Selim Allame karakterine hayat veren Eren Vurdem, yarın akşamki bölümde diziye veda ediyor.

Bir Gece Masalı, yeni bölümüyle salı 20.00'de ATV'de!

İsabet olmuş :A
Kendisini Teşkilat’a bekleriz (neredeyse Söz yazıyordum :A )
Söz’deki Karabatak rolü efsanedir, kariyer performansı :A Sonraki dizilerde çok devamlılığı olmadı, uzun kalmadı yani. Belki de kendi tercihi.

Teşkilat’a da yakışır :A Kuruluş Osman’da oynamıştı, Teşkilat’ta hayli hayli oynaması gerekir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yeni senaryo yüzünden yol verdiler yazık oldu.

Diziye etki yapti yeni projelerde görmek dilegiyle :A

@serhatt goreceli elbette. :)

oncelikle ,

etkili oyunculugunu begendim. daha onceki projelerinde oldugu gibi.

kanimca, selim ozelinde hikaye sarmal oldu. ikide bi sar basa donuldu...
9 canli oldu . <- yazilim gidisatinda bir yerden sonra inandiricilik gitti .

diger yandan, genel hikaye cercevesinde ^rol yazilimi ele alirsak ;

bana gore , canfeza nin babasi ^selim'i arkadan vurdugu sekans da selim rolu yazilimi son bulmaliydi ^selim-mahcan denklemindeki normal gidisatta....

^selim ve mahir'in amcasi nin yasadisi isleri uzerinden <-bu durum- ^mahir sayesinde aciga cikmasi daha genis islenmeliydi. bence hikaye nin giris gelisim gidisat baglaminda yaziliminda bariz hata yapilan yer tamda bu nokta.
genisletilmeden kestirip atildi bu kritik konu . basa donulup tekrar mahcan'a problem cikarma yazilimi uzerinden devam edildi......

karakter'in mizah yani oldugundan ( hudutsuz dizisinde levent misali)
yazilimi bugune kadar devam ettirildi. bence.
illa hikaye ozelinde devam ettirilecekse de ustte dedigim isler yuzunden ilerletilmesi gerekirdi. ki, bu sayede selim yazilimi daha da devam ederdi .

dedigim gibi goreceli elbette. ben kendisine etkili performansi dolayi tesekkur ederim. sonraki projesini de keyifle izleyecegim.

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: serhatt