evet ağır totallerden sorulur haklısınDe get melun kaliteden ne anlarsınız siz kalite bizden sorulur
evet ağır totallerden sorulur haklısınDe get melun kaliteden ne anlarsınız siz kalite bizden sorulur
okuman yazman var dimi??? Tabloya iyi bak Thur-Sun yazmişlar. Bi zahmet Thursday-Sunday oldugunu çıkar kafandanarkadaşım bu tabo perşemb gününün tabosu tek günmy nin her perşembe reytingi yayınlanıyor
Az çok tanıyoruz birbirimizi kandırmayalım
Etkimi
o tanıtım bir kere melun her dizi çin yayınalndıüğı gün ve saat yazıyorokuman yazman var dimi??? Tabloya iyi bak Thur-Sun yazmişlar. Bi zahmet Thursday-Sunday oldugunu çıkar kafandanBunlar mı beni çürütüyor @sokak sanatiAdam gün araliğini tek gün diyor
look at the karadayı's ratingsAğır total 😱
sen x-emre-x-x-x in izinden gitYoo kandırmıyorum çok açık bir gerçek bu.Zaten anca Atv'de izlenirdi bu tarz diziler.Layığını bulmuş.
sen x-emre-x-x-x in izinden gitBana da takıl demiyorumama neyse yaaa
Ona takıla takıla böyle oldu mesajlarından belli olmuyormusen x-emre-x-x-x in izinden gitBana da takıl demiyorumama neyse yaaa
Ben göremiyorum Perşembeye ait ablo diyeo tanıtım bir kere melun her dizi çin yayınalndıüğı gün ve saat yazıyormy nin sadece perşembe reytingleri açıklanıyorbilmeden konuşma çokcahilsin keşke ölsen .ss
look at the karadayı's ratings
Çekememezliko tanıtım bir kere melun her dizi çin yayınalndıüğı gün ve saat yazıyormy nin sadece perşembe reytingleri açıklanıyorbilmeden konuşma çokcahilsin keşke ölsen .ss
look at the karadayı's ratings
Neyse tadımız bozulmasınÇok haklı ama şimdi buradaki konuda.Adam ne yapsın yada biz ne yapalım.
Tabi tabi sne öyle zannetYoo kandırmıyorum çok açık bir gerçek bu.Zaten anca Atv'de izlenirdi bu tarz diziler.Layığını bulmuş.
Melun anca bizim kullanabileceğimiz bir laftır ağır Karadayı fanına bu cümleyi yerleştirmiş ve Karadayı konusunda konuşturmuşsak.😎Fark-ı Muhteşem Yüzyıl yada Fark-ı Sümbül derim ben.
resim lo bu başlık haberde olurBen göremiyorum Perşembeye ait ablo diyeBaşlıkta belirtilir dimi .Aynı konuya yapiştirip sonra sildiğin resimdeki gibi belirtilirdi
Neyse tadımız bozulmasın
Tabi tabi sne öyle zannet
Ederini bul dedim amaGüzel oldu bitirmen sınava gidiyordum bende zaten.Ama Karadayı'yı bana yakıştırman hiç olmadı.
Güle güle gine beklerizGüzel oldu bitirmen sınava gidiyordum bende zaten.Ama Karadayı'yı bana yakıştırman hiç olmadı.
Neyse okula gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?