Aha bir melun daha @ForumdashKaradayı bizim Ab'de olduğu gibi yurtdışındada çökmeye başlamış.3. sezon olursa rezil olur gibi.
Tebrikler İffet.
Asıl gözünüze sokulan şeyi göremeyerek melun olan sizsiniz.Aha bir melun daha @Forumdash
Sen ve hayal dünyanAsıl gözünüze sokulan şeyi göremeyerek melun olan sizsiniz.Dizi 2 sezon öyle total oldu ki yurt dışı tekmeliyor artık diziyi.
@sokak sanati 'ni esefle kınıyorum. O tamamen kanal ayrımcılıgı yaptiğindan dolayı.İzlese Karadayı manyaği olurAha bir melun daha @Forumdash
Yalnız @xemrexxx 'in oyununa geliyorsun. BUnlar toplam reyting değiller. Hani bizde 2 hafta da bir çıkan reytingler var yaa kadınlar erkekler tarafından izlendi diye tablolar öylesi işteAsıl gözünüze sokulan şeyi göremeyerek melun olan sizsiniz.Dizi 2 sezon öyle total oldu ki yurt dışı tekmeliyor artık diziyi.
Sen ve hayal dünyan
ilki toplam reyting gördüğün gibi 1.07 reyting yani 1.85 milyon kiş iizlemiş nerede finali 21 milyon kendisi 15 milyondan az izlenmeyen aşk-ı memnu nerede karadayı yazık be ne hallere düştüler .ss@sokak sanati 'ni esefle kınıyorum. O tamamen kanal ayrımcılıgı yaptiğindan dolayı.İzlese Karadayı manyaği olur
Yalnız @xemrexxx 'in oyununa geliyorsun. BUnlar toplam reyting değiller. Hani bizde 2 hafta da bir çıkan reytingler var yaa kadınlar erkekler tarafından izlendi diye tablolar öylesi işteİffetli olan reyting de kadınlar arasında. İlk sayfa da postum var bi zahmet oku
Yaw he he ençok izlenen Survivor'mu KaradayımıHadi geçmiş olsun sizlere.Geçen sezon Survivor'a geçilmiyordu bu sene bir kez geçti.
@sokak sanati 'ni esefle kınıyorum. O tamamen kanal ayrımcılıgı yaptiğindan dolayı.İzlese Karadayı manyaği olur
Yalnız @xemrexxx 'in oyununa geliyorsun. BUnlar toplam reyting değiller. Hani bizde 2 hafta da bir çıkan reytingler var yaa kadınlar erkekler tarafından izlendi diye tablolar öylesi işteİffetli olan reyting de kadınlar arasında. İlk sayfa da postum var bi zahmet oku
reytinglerin gösterdiği yol mu yol değil haklısın sen de fan takımının şişirmeleri yo ldimi de get melunYaw he he ençok izlenen Survivor'mu Karadayımı
@sokak sanati emre'nin peşinden gitme gittiğin yol yol değil
Yaw he he ençok izlenen Survivor'mu Karadayımı
@sokak sanati emre'nin peşinden gitme gittiğin yol yol değil
Son cümlelerin pompyce olmuşreytinglerin gösterdiği yol mu yol değil haklısın sen de fan takımının şişirmeleri yo ldimi de get melun
Emrenin gazına geliyosun seni çok etkiliyor melunSurvivor tabi ki.Dizi total olunca ne yapacak mecbur geçilecek.
Karadayı antisi olan herkesle kardeşiz.
olsun pompy reyiz anlar en azından o kalitenin yanındaSon cümlelerin pompyce olmuş
Emrenin gazına geliyosun seni çok etkiliyor melun
O 1.07'lik dediğin reytinge Karadayı sadece 2 günü var. perşembe ve cuması. Cumartesi pazar MY boşlukta uçmuştur, ne biliyorsunuz???ilki toplam reyting gördüğün gibi 1.07 reyting yani 1.85 milyon kiş iizlemiş nerede finali 21 milyon kendisi 15 milyondan az izlenmeyen aşk-ı memnu nerede karadayı yazık be ne hallere düştüler .ss
Son cümlelerin pompyce olmuş
Emrenin gazına geliyosun seni çok etkiliyor melun
De get melun kaliteden ne anlarsınız siz kalite bizden sorulurolsun pompy reyiz anlar en azından o kalitenin yanındafan takımının üyesi değil
Az çok tanıyoruz birbirimizi kandırmayalımEmre çok inandırıcı senin mesajlarınıda çürütmüş gibi zaten.
Ayrıca nerden çıkarttın o total işinin hastası olacağımı.İlahi forumdash.
Tebrikler İffet.Karadayı'ya geçmiş olsun.
arkadaşım bu tabo perşemb gününün tabosu tek günO 1.07'lik dediğin reytinge Karadayı sadece 2 günü var. perşembe ve cuması. Cumartesi pazar MY boşlukta uçmuştur, ne biliyorsunuz???
EtkimiMelun.😱Bir karadayı konusunda da Muhteşem Yüzyıl etkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?