Aslında ismi "Yakamoz: Bir Denizaltı Hikayesi" olsa daha iyi.Eski ismi çok resmiydi... Bu daha güzel olmuş.
Böyle kurtulmalı, kaçmalı, uçmalı dizileri severim. ☺️
Aslında ismi "Yakamoz: Bir Denizaltı Hikayesi" olsa daha iyi.Eski ismi çok resmiydi... Bu daha güzel olmuş.
Böyle kurtulmalı, kaçmalı, uçmalı dizileri severim. ☺️
Senden Asi'yi koparma zamanı gelmedi mi bak işaret geldiSen kesin izlemezsin simdi bu yüzden.
Cok begendim yeni ismi. Daha önceki ismi de güzelmis. Izlerim büyük ihtimal.
Ona değer katan Tuba Büyüküstün aslında.
Senden Asi'yi koparma zamanı gelmedi mi bak işaret geldi
Yap ozaman bekliyorum. Onay vereyim hemenBu yoruma katilmiyorum.
Nickimi sadece Asi yapasim geldi suan.
uzay gemisi gibi olmuş @ÖzgürNetflix Türkiye'den diziyle ilgili paylaşım gelmiş.
bu forumda öyle bir dizi vardı ismi yakamozdu dizimedya yazmıştı @EmreCan@Yakamoz-Asi neksfilikşşş senden ilham almış
Bu hesabı kim yönetiyorsa direkt kovulmalı. Into the Night'tan bildiğin spoiler verdi ya. Twitter da gördüğüm an sinirden çıldırdım.Netflix Türkiye'den diziyle ilgili paylaşım gelmiş.
Daha izlemedim yeni sezonu ama anlaşılıyor dediğin gibi. Zaten Kıvanç'ın sahnesiyle ilgili detayı da (kaçıncı bölümde geldiği) Twitter'da herkes paylaşmış hiç heyecanı kalmadı.Bu hesabı kim yönetiyorsa direkt kovulmalı. Into the Night'tan bildiğin spoiler verdi ya. Twitter da gördüğüm an sinirden çıldırdım.
Ben bu fotoğrafa kadar hiç spoiler yememiştim. Şimdi dizi için hevesim kırılmış durumda. Bu yaptıkları büyük amatörlük.Daha izlemedim yeni sezonu ama anlaşılıyor dediğin gibi. Zaten Kıvanç'ın sahnesiyle ilgili detayı da (kaçıncı bölümde geldiği) Twitter'da herkes paylaşmış hiç heyecanı kalmadı.
Benim paylaşımımla mı gördün yoksa. Eğer öyleyse üzülürüm.Ben bu fotoğrafa kadar hiç spoiler yememiştim. Şimdi dizi için hevesim kırılmış durumda. Bu yaptıkları büyük amatörlük.
Yok senden önce görmüştüm. Zaten senin paylaştığın setin içi. Resmi hesap direkt diziden sahneyi paylaşmış.Benim paylaşımımla mı gördün yoksa. Eğer öyleyse üzülürüm.
Sonunda denizaltıyla ilgili bir foto gördükNetflix Türkiye'den diziyle ilgili paylaşım gelmiş.
Yakamoz sezon 2 45 dediği ne anlayamadımNetflix Türkiye'den diziyle ilgili paylaşım gelmiş.