İşin kolayına kaçma.Yok yaa alt değiştirme biliyorum ama yapamam heraldeAma her akşam mamsını yedirmek benim görevim olurdu
![]()
Haha o ne demek şimdi.Bebeğe bağlı.
Sıçmalı işemeli ayin varsa ben yokum!İşin kolayına kaçma.
Haha o ne demek şimdi.![]()
Hiçte kolay bi iş değilİşin kolayına kaçma.
Haha o ne demek şimdi.![]()
Sıçmalı işemeli ayin varsa ben yokum!
Niye senin bebeğinin şeyi canda başkasının bebeğinin şeyi patlıcan mı ? Haha bu nasıl bir cümle oldu arkadaş.Kendi bebeğim olursa değiştiririm tabii.![]()
bkz: Hatice SultanHiçte kolay bi iş değilYa boğulursa😱 Ya genizinde süt kaçarsa😱 Ya boğazına bişey takılırsa😱
Su akar yolunu bulur merak etme.Hiçte kolay bi iş değilYa boğulursa😱 Ya genizinde süt kaçarsa😱 Ya boğazına bişey takılırsa😱
Hacı çocuk sıçmış rahatlamış. Bezi açtın diyelim şimdi suratına doğru işer falan,uğraşamam.ssO zaman onu yapmazsa altını nasıl değiştirecen
![]()
Çocukluğunu hatırla sen neymişsin be abi.Hacı çocuk sıçmış rahatlamış. Bezi açtın diyelim şimdi suratına doğru işer falan,uğraşamam.ss
Evet zor iş ama meme verecek değilim laa benbkz: Hatice Sultan![]()
la olum büyümeseydin de seni de bezini değiştireydik,ne istiyor?Hep kendi bebeğiniz zaten .ss![]()
genel olarak dedim benEvet zor iş ama meme verecek değilim laa benonun biberonlu versiyonunu düşün
![]()
kuzenim yazmış onu .ssla olum büyümeseydin de seni de bezini değiştireydik,ne istiyor?![]()
Ya suyun akacak yeri tıkalıysa 😱 Felaket tellalı gibiyim 😱 😱Su akar yolunu bulur merak etme.![]()
Tamam Forumdash.Ya suyun akacak yeri tıkalıysa 😱 Felaket tellalı gibiyim 😱 😱
1 yaşındaki bebe nasıl yazsın onu,sallama ulangenel olarak dedim ben
kuzenim yazmış onu .ss
Çocuğu doğurmadan öldürdü.Ya suyun akacak yeri tıkalıysa 😱 Felaket tellalı gibiyim 😱 😱
1 mi yaşında bebe1 yaşındaki bebe nasıl yazsın onu,sallama ulan![]()
Çocuğu doğurmadan öldürdü.