İşin kolayına kaçma.Yok yaa alt değiştirme biliyorum ama yapamam heralde Ama her akşam mamsını yedirmek benim görevim olurdu
Haha o ne demek şimdi.Bebeğe bağlı.
Sıçmalı işemeli ayin varsa ben yokum!İşin kolayına kaçma.
Haha o ne demek şimdi.
Hiçte kolay bi iş değil Ya boğulursa😱 Ya genizinde süt kaçarsa😱 Ya boğazına bişey takılırsa😱İşin kolayına kaçma.
Haha o ne demek şimdi.
O zaman onu yapmazsa altını nasıl değiştirecenSıçmalı işemeli ayin varsa ben yokum!
Niye senin bebeğinin şeyi canda başkasının bebeğinin şeyi patlıcan mı ? Haha bu nasıl bir cümle oldu arkadaş.Kendi bebeğim olursa değiştiririm tabii.
bkz: Hatice SultanHiçte kolay bi iş değil Ya boğulursa😱 Ya genizinde süt kaçarsa😱 Ya boğazına bişey takılırsa😱
Su akar yolunu bulur merak etme.Hiçte kolay bi iş değil Ya boğulursa😱 Ya genizinde süt kaçarsa😱 Ya boğazına bişey takılırsa😱
Hacı çocuk sıçmış rahatlamış. Bezi açtın diyelim şimdi suratına doğru işer falan,uğraşamam.ssO zaman onu yapmazsa altını nasıl değiştirecen
Çocukluğunu hatırla sen neymişsin be abi.Hacı çocuk sıçmış rahatlamış. Bezi açtın diyelim şimdi suratına doğru işer falan,uğraşamam.ss
Evet zor iş ama meme verecek değilim laa ben onun biberonlu versiyonunu düşünbkz: Hatice Sultan
la olum büyümeseydin de seni de bezini değiştireydik,ne istiyor?Hep kendi bebeğiniz zaten .ss
genel olarak dedim benEvet zor iş ama meme verecek değilim laa ben onun biberonlu versiyonunu düşün
kuzenim yazmış onu .ssla olum büyümeseydin de seni de bezini değiştireydik,ne istiyor?
Ya suyun akacak yeri tıkalıysa 😱 Felaket tellalı gibiyim 😱 😱Su akar yolunu bulur merak etme.
Tamam Forumdash.Ya suyun akacak yeri tıkalıysa 😱 Felaket tellalı gibiyim 😱 😱
1 yaşındaki bebe nasıl yazsın onu,sallama ulangenel olarak dedim ben
kuzenim yazmış onu .ss
Çocuğu doğurmadan öldürdü.Ya suyun akacak yeri tıkalıysa 😱 Felaket tellalı gibiyim 😱 😱
1 mi yaşında bebe1 yaşındaki bebe nasıl yazsın onu,sallama ulan
Çocuğu doğurmadan öldürdü.