Sabah ilk bunu paylaşacaktım ama devamında başka sahnelerde vardı YouTube'da, vazgeçip üstekini paylaşmıştım
7. Bölüm yorumun nerde?Finali izledim güzel bir final oldu. Dizide favori karakterlerim Yasin, hoca ve seni bulacam oğlum reis. Dizinin en iyi sahneleri bu üçünün olduğu sahnelerdi. Puanım diziye 7.4
Murat Soner'in hiç bir videosunu kaçırmıyorum dizi izleyim izlemeyim adam güldürüyor videodaKeyifle izledim
Ben bununla 2 kere denk geldim.Murat Soner'in hiç bir videosunu kaçırmıyorum dizi izleyim izlemeyim adam güldürüyor videoda
Genelde tam tersini yapıyor ve çok güzel yapıyorBen bununla 2 kere denk geldim.
İlkinde bir film vardı, izlemememiştim ve sayesinde bakmamada gerek kalmadı
Bu diziyi bitirdikten sonra bakayım belki soğutur diye veya spoi yemiyeyim diye ertelemiştim ama övmüş diziyi
Yorumluk pek bi şey yoktu bence dizide7. Bölüm yorumun nerde?
3. karakter kim?
Bu neYorumluk pek bi şey yoktu bence dizide
Adını unutmuştumBu neshsjjsksmls çocuğun psikolojisini bozmuşlardır.
Hilmi yazsan anlardım
Yalnız ozamanlar gündem domuz gribiymişalt yazı ilgimi çekti
Bende sana 3. kişi kim diye sorunca @Tolstoyevski güldürü atmıştı. Garipsemiştim. Meğer sen o şekil yazınca ben hariç herkes anlamışAdını unutmuştum
Ben "3.karakter kim" diye sorduğunu görmemişim bile, ona atmadım güldürdün ama şimdi buna ilginç attım çünkü anlaman lazımdı 😱Bende sana 3. kişi kim diye sorunca @Tolstoyevski güldürü atmıştı. Garipsemiştim. Meğer sen o şekil yazınca ben hariç herkes anlamış
O programı bilmiyordum malum
Lisede baya izlerdimBende sana 3. kişi kim diye sorunca @Tolstoyevski güldürü atmıştı. Garipsemiştim. Meğer sen o şekil yazınca ben hariç herkes anlamış
O programı bilmiyordum malum
7. Bölüm.
Temposu düşük ama olayların açığa çıktığı bir bölüm oldu. Melissa hariç tüm herkesi bu bölüm gördük.
Gülben ve Gülan cephesinde daha netleşti durumlar. Ben böyle kişileri tanıyorum. Dizi gerçeği yansıtıyor ama tam cesur davranmıyorlar.
Sinan'ın annesi ile ilişkisini öğrendik. Dertsiz sorunsuz kimse yok bu dizide.
Ruhiye'nin sahneleri güzeldi. Onun içini kemiren ve kötü olmasını sağlayan problemi ile yüzleşti. Bundan sonra düzelir gibi.
Ben geçen bölüm düşünmüştüm arkadaşı Semiha ile o adamın evlenmiş olma ihtimalini. Kadın bi tedirgin olmuştu zaten ve adam 2 çocuğum var biri bebek dediğinde netleşti kafamda ve dizinin son sahnesinde de görmüş olduk.
Şu dizide en eğlencelisi Hilmi. O Çokomel detayıda ince bir detay olmuş. Meryem yüz vermesede hoşuna gidiyor Hilmi'nin tavırları.
Finali izledim güzel bir final oldu. Dizide favori karakterlerim Yasin, hoca ve seni bulacam oğlum reis. Dizinin en iyi sahneleri bu üçünün olduğu sahnelerdi. Puanım diziye 7.4
Doğru, sanada sormuştum7. Bölüm yorumun nerde?
3. karakter kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?