O kadar haklı ki.İyiymiş Kuzgun'la karıştırdım zaar.
https://twitter.com/x/status/1185642461131091970
O kadar haklı ki.İyiymiş Kuzgun'la karıştırdım zaar.
Daha önce UTC zamanında @ozgur2113'le konuşmuştuk final yapan dizilerde oyunculara bir haller oluyor. Bir yerde gördüm Olgun Toker İrem Sak'ı takipten çıkarmış ve ikisi de birlikte çekilen fotoğraflarını silmişler. Bir sürü eğlenceli story çekiyorlardı ne oldu şimdi.@xBUGRAx @alperuz
Yine ne saçmalıyorsun be daha iki gün öncesine kadar öven sen değil miydin.Hayat Şarkısı oyuncusundan her şeyi beklerim şaşırmadım.
Yine ne saçmalıyorsun be daha iki gün öncesine kadar öven sen değil miydin.
Böyle dizi bittiği gibi yapanlara anlam veremiyorum. 😱 Seyirciyi kullanıyorlar gibi düşünüyorum. Proje boyunca iyi anlaşıyorlar ya da anlaşıyor gibiler...Daha önce UTC zamanında @ozgur2113'le konuşmuştuk final yapan dizilerde oyunculara bir haller oluyor. Bir yerde gördüm Olgun Toker İrem Sak'ı takipten çıkarmış ve ikisi de birlikte çekilen fotoğraflarını silmişler. Bir sürü eğlenceli story çekiyorlardı ne oldu şimdi.@xBUGRAx @alperuz
Ben ikisinin de o amaçta olduğunu düşünmüyorum gerçekten güzel anlaşıyorlardı. Kavga etme ihtimallerine de pek inanasım gelmiyor. Belki İrem'in sürekli story paylaşmasından sıkılmıştır deyip avutacağım kendimi.Böyle dizi bittiği gibi yapanlara anlam veremiyorum. 😱 Seyirciyi kullanıyorlar gibi düşünüyorum. Proje boyunca iyi anlaşıyorlar ya da anlaşıyor gibiler...
Yok artık... Çok yakınlardı birlikte story atıyorlardı setten. Bu tarz olaylar olunca her şey oyunmuş gibi geliyor üzülüyorum ya.Daha önce UTC zamanında @ozgur2113'le konuşmuştuk final yapan dizilerde oyunculara bir haller oluyor. Bir yerde gördüm Olgun Toker İrem Sak'ı takipten çıkarmış ve ikisi de birlikte çekilen fotoğraflarını silmişler. Bir sürü eğlenceli story çekiyorlardı ne oldu şimdi.@xBUGRAx @alperuz
Ağız tadıyla acımı yaşayayım be dur.
Tamam tamamAğız tadıyla acımı yaşayayım be dur.
Dün baktım kaldırılmıştı metroda.Ben ikisinin de o amaçta olduğunu düşünmüyorum gerçekten güzel anlaşıyorlardı. Kavga etme ihtimallerine de pek inanasım gelmiyor. Belki İrem'in sürekli story paylaşmasından sıkılmıştır deyip avutacağım kendimi.
Bir de afiş meselesi vardı ama olmadı herhalde.
Hiç aklıma da gelmedi ki yoksa baskı yapardım.Dün baktım kaldırılmıştı metroda.Keşke daha önce çekseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?