İlla üzecekler bizi her bölüm ağlatıyorlar16. Bölüm Fragmanı - 3:
Şakir bu sefer gerçekten gidici galiba.Orijinal dizide de memlekete gidip döndükten sonra ölüyormuş.
@xBUGRAx @ozgur2113 @Yiğitt @kerem @alperuz @offensive @dreamy
Bu bölüm dolu dolu olacak gibi haftalar sonra 3 fragman çıkması bunun göstergesi. Umarım karşılığını alır.İlla üzecekler bizi her bölüm ağlatıyorlar
16. Bölüm Fragmanı - 3:
Şakir bu sefer gerçekten gidici galiba.Orijinal dizide de memlekete gidip döndükten sonra ölüyormuş.
Sen ve @dreamy paçozunu buradan def etme vakti gelmiş.ssDefolsun.
Spoiler için tşk.16. Bölüm Fragmanı - 3:
Reis-i Hazretleri için ettiğin akılalmaz laflara say.Spoiler için tşk.
O kim?Reis-i Hazretleri için ettiğin akılalmaz laflara say.
En Zayıf Halka'nın sunucusu.ssO kim?
Ben siyasete girdin sandım.En Zayıf Halka'nın sunucusu.ss
Denildiği gibi final yaparsa çok üzülürüm, çok severek izlediğim bir dizi. Çok daha iyi reytingleri hak ediyor.Bu bölüm dolu dolu olacak gibi haftalar sonra 3 fragman çıkması bunun göstergesi. Umarım karşılığını alır.
İşte ATV'nin paçozluğu.ssBen siyasete girdin sandım.
Nasıl bir reisse yayından kaldırılıyor .s
O haberler doğru değil inanma.Denildiği gibi final yaparsa çok üzülürüm, çok severek izlediğim bir dizi. Çok daha iyi reytingleri hak ediyor.
Çok meraklıydım bu dizinin konusuna ve fragmanlarına.Sen ve @dreamy paçozunu buradan def etme vakti gelmiş.ss
Orijinalinde Las Vegas’a gidiyorlardı bu bölüm. Her şeyi bire bir uyarladıklarını düşünürsek birkaç bölüme sizlere ömür Şakir amca.16. Bölüm Fragmanı - 3:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?