Beste'nin ben babamı öldürdüm demesinin perde arkası belli oldu.Ne belli oldu ve ne alaka.
Geçen sezon Kadın'da da buna benzer bir senaryo vardı, e tabii Kadın 14 reyting alınca ondan esinlenmeleri çok doğal.
Beste'nin ben babamı öldürdüm demesinin perde arkası belli oldu.Ne belli oldu ve ne alaka.
Hayır bu büyük ihtimalle fragman hilesi büyük ihtimalle çünkü orijinalinde başka şekilde ölüyor Cem.Beste'nin ben babamı öldürdüm demesinin perde arkası belli oldu.
Geçen sezon Kadın'da da buna benzer bir senaryo vardı, e tabii Kadın 14 reyting alınca ondan esinlenmeleri çok doğal.
Gerçekler acıdır.Hayır bu büyük ihtimalle fragman hilesi büyük ihtimalle çünkü orijinalinde başka şekilde ölüyor Cem.
Alttaki kısım için hiçbir şey söylemiyorum çünkü saçmalıktan başka bir şey değil sorry.
Keşke gerçek olsa da acıtsa.Gerçekler acıdır.
Evet, o nefret ettiğin Kadın'ın bu kadar başarılı olmasının acısından kahkaha atmış olabilirsin, anlıyorum.Keşke gerçek olsa da acıtsa.Sadece kahkahalarla güldüm okurken.
Kuzgun ilk sezonda gayet iyi gidiyordu, Jet Sosyete de Puhu'yla zirvenin zirvesine çıkacak o yüzden buna da gülüyorum.Evet, o nefret ettiğin Kadın'ın bu kadar başarılı olmasının acısından kahkaha atmış olabilirsin, anlıyorum.Bende üzülürdüm ya. Düşünsene Kuzgun, Jet Sosyete, 8. Gün, Gülizar vs. hepsi dibi boyladı. Hepsini toplasan o nefret ettiğin Kadın kadar olamazlar.
Eminim öyledir.Kuzgun ilk sezonda gayet iyi gidiyordu, Jet Sosyete de Puhu'yla zirvenin zirvesine çıkacak o yüzden buna da gülüyorum.
Çaldığı sahneyi izledim de iyice aşk dizisine bağlamış geçen de Beste-Erdem böyleydi.Megastar'dan İnci Tanem çalıyor.@dreamy
Çaldığı sahneyi izledim de iyice aşk dizisine bağlamış geçen de Beste-Erdem böyleydi.Nil de olmamış bu arada Derya daha iyiydi
Triplere başladı mıAynen ya Nil ve Berk ilişkisi çok saçma sıkıcı. Berk tiyatro yapıyordu ne güzel şimdi işsiz işsiz dolaşıyor neyine bakalım bunun.
Hayır öyle değil ama depresif takılıyor. Ama yeni bölüm fragmanında bunalım halini bırakıyor gibi bir bak.Triplere başladı mıİçip içip bağırmalara falan.
16. Bölüm Fragmanı - 2:
Fragman olay. 😱 Nil gurur dersi veriyor tüm kadınlara helal.
@xBUGRAx @Yiğitt @ozgur2113 @kerem @alperuz @offensive
Reytingleri umarım artar ya, çok düştü bu beni üzüyor...16. Bölüm Fragmanı - 2:
Fragman olay. 😱 Nil gurur dersi veriyor tüm kadınlara helal.
@xBUGRAx @Yiğitt @ozgur2113 @kerem @alperuz @offensive
Aşk üçgeni meselesi bitecek gibi en azından. Zaten orijinalde de yeniden evleniyorlarmış.Hiç ilgi çekici değil bunların hikayesi.
Bu hafta iki fragman da çok merak uyandırıcı ama insanlar gider yine Kuzey Yıldızı denilen boşluğu izler kesin.Reytingleri umarım artar ya, çok düştü bu beni üzüyor...
Emin misin.Aşk üçgeni meselesi bitecek gibi en azından. Zaten orijinalde de yeniden evleniyorlarmış.
Ben öyle gördüm bir yerde. Eğer yakın zamanda final yapmak zorunda kalırsa evlendirirler bence.Emin misin.Tekrar birleşiyorlar eski eşiyle ama evlenme diye bir şey yok. Hatta bundan sonra bir daha değişiyor sevgilisi.
O günleri görür müyüz acaba...Ben öyle gördüm bir yerde. Eğer yakın zamanda final yapmak zorunda kalırsa evlendirirler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?