"Bir Aşk Hikayesi" Bitmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bitmesi lazımdı ama bitirmediler haranları için sevindirci bir haber

#TeşekkürlerFOXTV Twitter'da Gündem'de! Herkes FOX'a teşekkür ediyor Bir Aşk Hikayesi ve Sana Bir Sır Vereceğim'i bitirmedikleri için. :)

Son düzenleme:
Süper bir haber. Bitmemesine çok sevindim. :D

Bu arada konu başlıklarında ''Flaş'' gibi kelimeler yer almamalı @Fks14 :)

Oya Doğan@oyadogan3 dk
Bir Aşk Hikayesi'nin kesin tirilecekken kanalın son anda vazgeçmesi güzel bir haber. Ama dizi çalışanlarının ve izleyicinin bana küfür +

Etmesi anlaşılır değil. Ben bir haber paylaştım. Siz de mücadelenizle durdurdunuz.

Fatih Aksoy'un işidir kesin. "Benim ağzımdan öyle bir laf duydunuz mu? Yok. Biz bitecek demedik, devam ediyoruz. Umutsuz Ev Kadınlarıyla Perşembe, Bir Aşk Hikayesi ile de Salı günleri Fox'tayız." gibi bir açıklama yapar umarım. @Forumdash @EveN @Fks14 @denizz19 :X

Fatih Aksoy'un işidir kesin. "Benim ağzımdan öyle bir laf duydunuz mu? Yok. Biz bitecek demedik, devam ediyoruz. Umutsuz Ev Kadınlarıyla Perşembe, Bir Aşk Hikayesi ile de Salı günleri Fox'tayız." gibi bir açıklama yapar umarım. @Forumdash @EveN @Fks14 @denizz19 :X
Fatih Aksoy bu dizinin yapımcısı değil :)))))))))))

Fatih Aksoy bu dizinin yapımcısı değil :)))))))))))
Yapımcısı. :X

Birisiyle ortak kurduğu bir şirket MF Yapım. Tıpkı Medyapım'da Armağan Çağlayan ile ortak olduğu gibi MF Yapım'da da biriyle ortak ama ismi aklıma gelmedi diğer yapımcının. Hatta ismi yapımcıların baş harfinden oluşmakta. :)

Yapımcısı. :X

Birisiyle ortak kurduğu bir şirket MF Yapım. Tıpkı Medyapım'da Armağan Çağlayan ile ortak olduğu gibi MF Yapım'da da biriyle ortak ama ismi aklıma gelmedi diğer yapımcının. Hatta ismi yapımcıların baş harfinden oluşmakta. :)
Niye ismi geçmiyor jenerikde o zaman :bağır:

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy