- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Herşeye destereye bağlamasan.bunu ilk @destere keşfetmişti@XanTier
fotosunu çekip forumda paylaşmıştım forumda gizli geçit bulmuş herhalde diye
@destere senmisin yoksa 😱😱😱 @Harunnn60 @xemrexxx
belkide @XanTier nickiyle dolaşıyordur destere zaten amoroux ile alakası yoktu bu değişimden şüpheleniyordumHerşeye destereye bağlamasan.
Olabilir bak bu güzel bir teoribelkide @XanTier nickiyle dolaşıyordur destere zaten amoroux ile alakası yoktu bu değişimden şüpheleniyordum
son bir kez anlatsana ben duymadim meselaHer sorana neden öyle olduğnu anlatıyorum. Ama artık anlatmıcam bıktım
Iı. Sadece benim profilimde bile iki iüç tane var bu sorudanson bir kez anlatsana ben duymadim mesela
Deep Turkish Web FTW@XanTier'in sık sık baktığı ve onun haricinde kimsenin bilmediği, sadece adını görebildiğimiz gizemli ve bilinmezliklerle dolu karanlık sayfa. Teoriye göre forumun deepweb'e açılan kapısı olduğu söyleniyor...
napayım gidip profilini mi arayım şimdi ?Iı. Sadece benim profilimde bile iki iüç tane var bu sorudan
Deep Turkish Web FTW
Arasan zor olmazdı bulmak bununapayım gidip profilini mi arayım şimdi ?Anlat işte.
Evet zor değilmiş.
Bakıp da buraya henüz yazmayanlar var dahaÇocuğun sürekli nereye girdiğine mi bakıyorsunuz, bence bu daha büyük sorun .
Bana da söylemiştinHer sorana neden öyle olduğnu anlatıyorum. Ama artık anlatmıcam bıktım
Okulda telefondan giriyorum, ama bildirimlere bakmıyorum. O yüzden yanlış anlaşılmalar olmasın diye gizlemiştimBana da söylemiştin
@Tolstoyevski bu konuyu açtıktan sonra XanTier kendini gizlemeye başladı
Bilinmeyen sayfa bir hava katıyordu ona halbuki
Ben bir türlü karar veremiyorum. Bi gözüküyorum, bi gizliyorumOkulda telefondan giriyorum, ama bildirimlere bakmıyorum. O yüzden yanlış anlaşılmalar olmasın diye gizlemiştim
Açayım bari. Gizlimiz saklımız yok sonuçtaBen bir türlü karar veremiyorum. Bi gözüküyorum, bi gizliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?