Bu iyi olduAçayım bari. Gizlimiz saklımız yok sonuçta![]()
Aramızda artık iki saat olduğu için sizin saatle en erken 2 en geç 4 e kadar takılırım forumda
Son düzenleme:
Bu iyi olduAçayım bari. Gizlimiz saklımız yok sonuçta![]()
Bilinmeyen işler tehlikeli işlerdir. Bir kere girdin mi o bilinmezlik çukuruna çıkışı zor olabilir.Bu iyi oldu. 8 gece daha gececi olacam, online listesinden forumda olup olmadığını anlarım
Aramızda artık iki saat olduğu için sizin saatle en erken 2 en geç 4 e kadar takılırım forumda
Ekli dosyayı görüntüle 57535 Yok artık :O etkinlik kısmına geçmek için herzaman profilime tıklayıp o şekilde geçiş yaparım ve tamda bu konudayken benimde bilinmeyen sayfada görünmem tesadüf mü? :O
gizli yeri bende keşfettim demek
@Tolstoyevski @denizz19 @S.G.A.T. @vadikızı @Doğu @MEnes @mrt-06 @xemrexxx
Ana benim kafa gittiBilinmeyen işler tehlikeli işlerdir. Bir kere girdin mi o bilinmezlik çukuruna çıkışı zor olabilir.Şiir gibi konuştum bee.
![]()
Yani konuya bakıyordun diye orda çıktı komple yanlış anlamışsın.
sus sus rezil oldum zatenYani konuya bakıyordun diye orda çıktı komple yanlış anlamışsın.Ben de diyorum ne diyor bu neyse ki erken fark ettin.
![]()
hahahaha rezilliğin verdiği panikle sildimHahaha keşke kaldırmasaydın![]()
Sence kaçırma ihtimalim var mı böyle bir şeyi.sus sus rezil oldum zaten
bence sende anlamadın![]()
Aşk olsun insan bi çaktırmadan uyarırSence kaçırma ihtimalim var mı böyle bir şeyi.![]()
Bu iyi oldu. 8 gece daha gececi olacam, online listesinden forumda olup olmadığını anlarım
Aramızda artık iki saat olduğu için sizin saatle en erken 2 en geç 4 e kadar takılırım forumda![]()
he bir rezil olma mevzum vardı da delilleri kararttımKız yorumda ekleme yaptığın yerimi kaldırdın sen etiket gelmiş nereye etiketlendiğimi anlayamadım bir türlü
![]()
he bir rezil olma mevzum vardı da delilleri kararttım![]()
Forumu kapatmıyorum ben de hep açık kalıyor başka şeylere bakınca öyle gözüküyor.Forumun gizli bölümlerini @mrt-06 da keşfetmiş demek ki.![]()
Forumun gizli bölümlerini @mrt-06 da keşfetmiş demek ki.![]()
başka kimsede farketmedimForumu kapatmıyorum ben de hep açık kalıyor başka şeylere bakınca öyle gözüküyor.![]()
Meğer senelerdir aradığım o gizemlerle dolu karanlık sayfa döngüsünün içindeymişiz ve bu döngüde her şey birbiriyle bağlantılıymış... @Sherlock @MEnesEvet şu bilinmeyen sayfa bulmacasında bir yenisi eklendibu konudan da belli olan ben ve @Tolstoyevski eskiden beri meraklı kişilermişiz
Az önce geçtiğimiz senelerde ki bir yorum konusuna baktım, ordan rast gele online sayfasına geçince ben de de öyle olduğunu farkettim, sonra @Tolstoyevski 'den rica ettim o da tıklayınca aynı oldu ama ilk sayfasına. Yorum konusunda 2. Sayfa geçince konunun ismi beliriyor
![]()
Her şey ama her şey başından beri birbiriyle bağlantılıydı... Bu sonsuz döngüde piyon mu olacaksın, yoksa vezir mi... Bunu nasıl anlayacağız, söylesene... Sonu gelmeyen bu döngüye nasıl son vereceğiz... Bilinmeyeni bilinir yapmak için nelerden vaz geçeceğiz...