xBUGRAx
Süper Emekli
Windows Tablet ise Atom işlemcidir. Intel Atom'u işaretle.Windows Tabletlerin işlemcisi ne?Yine tablet kullanıyorum ama tablet... @mrt-06 Celeron işlemci epeski olanlardan değildir heralde
Cinssin.Core 2 Duo. Telefon anketinden sonra burada da tek başımayım@mrt-06
Isınıp gürültü çıkarıyorsa fanını temizleyeceksin cahelCinssin.Allah kurtardı beni ondan eski laptopumun işlemcisi Core 2 Duo idi, çok gürültülü çaşılıyor birde epey ısınıyordu.
Ayy benim o kadar kafam çalışmıyordu demi.Isınıp gürültü çıkarıyorsa fanını temizleyeceksin cahelBenimki kaç yıllık bilgisayar ne ses çıkarıyor ne ısınıyor. Eskiden vardı o problem fan temizleme hatta değiştirme gibi işlemler geçirdikten sonra düzeldi
Hiç oyuncu tipin de yok. 😱 Ne yapıon i7 ile. 😱
Heee Casper...i7 diye almadım anlamam da zaten.İndirime girmişti Vatan'da aldık Casper.GTA V yüklü oyun olarak sadece.
Yalan mı söyleyeceğim çıkarmıyor ses falan işteAyy benim o kadar kafam çalışmıyordu demi.Her türlü ısınıyordur ve fan gürültüsü oluyordur beni kandırma ben de temizletmiştim bir defasında. Sırf fanı yok diye Celeron aldım.
Bende san andreas'dan sonrası yok
Hiç inanasım gelmiyor.Yalan mı söyleyeceğim çıkarmıyor ses falan işteIsınma da normal seviyede yani öyle abartılı ısınma gibi bir durumu yok
E yani bilgisayarına özelliklerine göre davranacaksın tabi ki, yapamayacağı şeyleri niye isteyeyim emektar pc'mdenHiç inanasım gelmiyor.Demek ki makineyi zorlamıyorsun.
Ondaki kulüp de güzeldi dans ediyordu bacılar.Bende san andreas'dan sonrası yokŞu an ses çıkarmayan bilgisayarım gta 5 yüklemeye kalksam inler
Ben hiç öyle emektar falan anlamam yenisi almak istersem çaktırmadan yere düşürüyorum üstüne bir şey döküp bozuyorum. Hayır yani yenisini alınca vicdan azabı çekmemek için.E yani bilgisayarına özelliklerine göre davranacaksın tabi ki, yapamayacağı şeyleri niye isteyeyim emektar pc'mden
Striptiz kulüpleri dışında bir amacın yok mu senin Gta'da yaOndaki kulüp de güzeldi dans ediyordu bacılar.
5 PS4'de güzel oluyor son grafikte açınca sanki gerçek gibi.
Birde kornaya basıp arabaya alıyordum.Striptiz kulüpleri dışında bir amacın yok mu senin Gta'da ya
Ben yeterince uzun süre kullandığım için değiştireceğim zaman vicdan azabı çekmemBen hiç öyle emektar falan anlamam yenisi almak istersem çaktırmadan yere düşürüyorum üstüne bir şey döküp bozuyorum. Hayır yani yenisini alınca vicdan azabı çekmemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?