'Bihter' Filminden İlk Kare! | Prime Video

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,071
Reaksiyon puanı
57,262
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Prime Video - Bihter (2).jpg


Sezonun merakla beklenen filmlerinden 'Bihter'den ilk kare yayınlandı.

Yapımcılığını TAFF Pictures'ın üstlendiği, yönetmen Mehmet Binay ve Caner Alper'in oturduğu, senaryosunu Merve Göntem'in kaleme yazdığı ve başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı film yıl sonunda Prime Video'da izleyici ile buluşacak.

Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin ve Mert İnce'nin kadrosunda, Ebru Özkan ile Tilbe Saran'ın ise konuk olarak yer aldığı filmin konusu şöyle:
Sevilmeye aç Bihter; zengin, saygıdeğer, ancak yaşça kendisinden büyük Adnan’ı, toplumun ve para avcısı annesinin ona yaftaladıklarından kurtulmak için bir çıkış bileti olarak görür. Fakat çok geçmeden kocasının ona olan ilgisinden tatmin olmadığını, her genç kadın gibi başka ihtiyaçları olduğunu keşfeder. Bihter, Adnan’ın ailesinin genç ve yakışıklı üyesi Behlül’le yasak aşk yaşayacak ve bu aşk için ölmeyi bile göze alacak kadar cesur bir kadındır. Ancak Bihter’in kendini keşfetme ve özgürlük arayışına ne hanımı olduğu yalıdaki insanlar ne de yaşadığı dönem hazırdır.
Bihter, yakında Prime Video'da!
 
  • Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Gizmen

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,676
Reaksiyon puanı
63,047
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
İnsanlar bu filme sırf dizi için çok laf attı ama bence güzel bir iş çıkacak. İlk kare de şimdiden heyecanlandırdı. :bhr: Bilet fiyatları çok pahalıyken iddialı bir dönem işinin vizyona girmesi tehlikeli olurdu, Netflix de ihtimal dışı kaldığına göre (Bergen'in de etkisiyle) Prime Video'da olmasına şaşırmadım. Şimdilik gölgede kalan bir platform ama bence bu iş oraya da iyi gelecek. :Z
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,112
Reaksiyon puanı
49,780
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Prime Video'nun Türkiye'de ihtiyacı olan türden bir proje. Şaşırdım ve iddialı işe imza atmalarına sevindim. İnşallah iyi çıkar...
 

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,259
Reaksiyon puanı
16,633
Puanı
1,061
Şu filmin çekilmesinin hiçbir mantığı yok. Sürekli diziyle kıyaslanacak ve büyük ihtimalle beğenilmeyecek. Sürekli ortaya çıkıp iptal edilen Cevdet Bey ve Oğulları çekilse çok daha fazla ses getirirdi.