FK3 Bicycle Thieves / Bisiklet Hırsızları (1948) Film Bilgileri & Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
filme daha önce bakmıştım sıkılmıştım yine bakayım dedim. klasik drama işte ikinci dünya savaşı sonrası yoksuluk içine düşüen faşit italyada işe girmek çok zordur. adama belediye işe girer ama bisikleti lazımdır bunun için yattakalrını satarak bisiklet alırlar ama ilk gün bisikleti çalınır doğal olarak işini kaybeder adam bisikletini arar bulamaz filim bunun üzerine kurulu. drama olarak yerinde eli yüzü düzgün ama okdana yalnız @destere nin bu filmi neden begendini anlamadığım film)))
yani film baştan sona kaliteli sende sonunda kabullenmek zorunda kaldın :)
adamlar 1945 lerde ne filmler yapmış, bizim yerli tosuncuklar hala zengin kız, fuckır oğlan edebiyatı yapmakla meşgul :)

yani film baştan sona kaliteli sende sonunda kabullenmek zorunda kaldın :)
adamlar 1945 lerde ne filmler yapmış, bizim yerli tosuncuklar hala zengin kız, fuckır oğlan edebiyatı yapmakla meşgul :)
italyanların yılmaz güneyi işte abartmayalım )) bizde yılalr önce böyle sıkıcı dramlar çekiyorduk. aç biraz yılmaz güney izle sonra översin adamları ))

italyanların yılmaz güneyi işte abartmayalım )) bizde yılalr önce böyle sıkıcı dramlar çekiyorduk. aç biraz yılmaz güney izle sonra översin adamları ))
yılmaz güneyin bir kaç filmine baktım belki zamanında çok beğenilmiştir orasını bilemem ama şu an ben izlediğimde pek bir zevk alamadım , ama bir bisiklet hırsızları 1945 den günümüze kadar aynı orjinalliğini aynı çarpıcılığını korumuş bir film bu yüzden benim açımdan yeri çok farklı :)
yılmaz güneyin filmlerindeyse gerçekçilik çok abartılı :)

yılmaz güneyin bir kaç filmine baktım belki zamanında çok beğenilmiştir orasını bilemem ama şu an ben izlediğimde pek bir zevk alamadım , ama bir bisiklet hırsızları 1945 den günümüze kadar aynı orjinalliğini aynı çarpıcılığını korumuş bir film bu yüzden benim açımdan yeri çok farklı :)
yılmaz güneyin filmlerindeyse gerçekçilik çok abartılı :)
umut duygusunu bride y. güneyden izle yol olsun umut filmi olsun bisikletle taş çıkarır