Beyaz Show'da Protesto

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,492
Puanı
1,060
Geçtiğimiz haftaki ''Ayşe Öğretmen canlı yayın bağlantısı'' nedeniyle tüm hafta boyunca gündemde olan Beyaz Show bu hafta erken bitmek zorunda kaldı.

Öğrenci Kolektifleri üyesi bir grup protestoya başlayınca kesilen yayın bir daha başlamadı ve program 1.5 saat erken bitti. Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver bu haftanın konuklarıydı.

Çok yazık gerçekten. Beyaz gibi bir adama böylesi çirkinlikler. İyi yapmışlar yaka paça dışarı atarak. Böyle bir neslin yetişmesi de ayrı bir üzücü.

Beyaz'a yazık ettiler. Gediği açtılar bi kere ve bırakmıyorlar. Artık sürmesi çok zor showun. Ya bitecek ya format değişecek.

Beyaz'a yazık ettiler. Gediği açtılar bi kere ve bırakmıyorlar. Artık sürmesi çok zor showun. Ya bitecek ya format değişecek.
bence aydın doğan hamle yapar bence bir hamle olmalı yada programı bağcılar yerinde değil divan hotelinde yapsın bağcılar tehlikeli yermiş

Ben olsam programa bir süre ara verirdim ki, insanlar biraz olayı unutsun. Yoksa aynı şeyler her hafta yaşanacak; böylesi hem konuklara, hem de izleyicilere saygısızlık.

Bunların kafadan bir tanesi de benim arkadaşta var. Yazık, bir Ayşe öğretmen mitine inanıp peşinden gidiyorlar.

Teröre destek veren insanlardan nefret ediyorum. Neymiş Ayşe Öğretmenmiş. Hay Ayşenize sizin.
ben bir felaket olacağını tahmin ediyordum arkadaşıma dedimki polis basmasın dedim terör örgütü basmış beyazı Arka sokaklar dizisindeki sinanlık var açmışım yine gamlı baykuş ağzımı

ben bir felaket olacağını tahmin ediyordum arkadaşıma dedimki polis basmasın dedim terör örgütü basmış beyazı Arka sokaklar dizisindeki sinanlık var açmışım yine gamlı baykuş ağzımı
Protesto olacağı belliydi zaten ama benim şaşırdığım o pankartları nasıl içeri sokmuşlar. Sonuçta arama yapıyorlar. :)

Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz ya. Adam gibi adam Beyazıt Öztürk'ü harcamaya, bitirmeye çalışıyorlar çok yazık gerçekten. Tekme tokat girişeceksin bu kendini bilmezlere.

Nasıl üzgündür şimdi Beyaz, programa bir süre ara verilsin ama tamamen bitme ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Beyaz Show efsanesi böyle saçma bir sebepten ötürü bitmemeli.

Protesto olacağı belliydi zaten ama benim şaşırdığım o pankartları nasıl içeri sokmuşlar. Sonuçta arama yapıyorlar. :)
ama onlar bağcılara nasıl geldi o tarafını anlamadım taksimde bir olay olsa kasımpaşadan bir sürü insan palalarla toplanıp geliyordu bağcılarda kasımpaşa gibi bir yer nasıl oldu bu

Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz ya. Adam gibi adam Beyazıt Öztürk'ü harcamaya, bitirmeye çalışıyorlar çok yazık gerçekten. Tekme tokat girişeceksin bu kendini bilmezlere.

Nasıl üzgündür şimdi Beyaz, programa bir süre ara verilsin ama tamamen bitme ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Beyaz Show efsanesi böyle saçma bir sebepten ötürü bitmemeli.
unuttun her halde Arka sokakları müslüman kötülüyor diye bitirmişti kanal d sebep işid bölümü barış ne yapar bilmiyorum ama

Beyazı başta eleştirmiştim ama ana haberdeki konuşmasındaki samimiyete sonuna kadar inandım. Bir adam üzerinden siyaset yapıyorlar. Yazıktır günahtır adamın ekmeğiyle oynamayın her ne kadar sevmediğim bir grubun mensubu olsa da. Bu saatten sonra ülke olarak PKK belasına karşı tek vucüt olmalıyız. Terör partiler ve ideolojiler üstü bir vakadır. İnşallah bu zor günleri atlatacağız tüm Türkiye olarak...

Benim anlamadığım olay şu. Beyaz benim yaşım kadar yıldır program yapıyor ve ben hiçbir zaman siyasetle uzaktan yakından uğraştığını görmedim. Böyle bir insanı neden siyasete çekmek isterler hiç anlayamadım. Siyasetle içli dışlı olmama rağmen bu adamın görüşünü bilmiyorum, kaldı ki bir siyasi görüşünün de olduğunu düşünmüyorum.

Ayşe öğretmenmiş falanmış fıstıkmış siz bu numaraları aynısını Okan Bayülgen'e yapın da görün tersinizi düzünüzü. Allah'tan Beyaz yumuşak başlı birisi de fazla etkilendi bu durumdan.

Ogrenci kollektifi faşist bir gurup daha once böyle çok eylem yaptılar. Beyazın ekibi cok dandik çıktı böyle bir şey olacagini tahmin etmek zor muydu. Polis çocuğu olmanın hakkını vermezsen olacağı buydu herkese mavi boncuk sonucu

Ogrenci kollektifi faşist bir gurup daha once böyle çok eylem yaptılar. Beyazın ekibi cok dandik çıktı böyle bir şey olacagini tahmin etmek zor muydu. Polis çocuğu olmanın hakkını vermezsen olacağı buydu herkese mavi boncuk sonucu
sihirli annemi bile buyüzden bitirdiler dağda televizyon bulunacak pkk neden sihirli annem seyrettirecek dağdaki çocukları eğitmek için buda öyle bişey odtünün koluymuş

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy