'Beyaz Karanfil' Dizisinin Hikayesi Belli Oldu !

Kacak gibi aksiyonlu olursa izlerim

Bu diziden çok büyük oranlar beklemesinler. Hatta Kaçak gibi 8'e bile yürüyemez bence. Çünkü Kenan Çoban, Gürkan Uygun gibi bir projeyi sırtlayabilecek bir oyuncu değil. Perşembeye gelirse hele 4'ü zor görür. Ama Reaksiyon için aynı şeyi söyleyemem, Perşembe'de de en az 8 yapar. Çünkü Reaksiyon, Beyaz Karanfil kadar KVP'den beslenmeyecek. :)

Adamın ismi Kurtlar Vadisindeki gerçek ismi :D.Ben sanmıyorum Perşembe günü olacağını bile bile kendilerini uçuruma atacak halleri yok :D

hakan boyavın üyeliği fake diye düşündük belkide fakedir ama haber doğru çıktı vadiden ayrılıp
beyaz akranfile geçmiş cidden 😱😱😱
vadi oyuncuları 2ye bölünmüş durumda yarısı reyaksiyona diğer yarısıda beyaz karanfile toplanmaya basladılar 🙂🙂
ben reyaksiyon dizilerinden birisinin vadinin karşısına çıkıcağını bekliyordum
kod adı reyaksiyonu koyamadılar perşembeye o dizinin başarısız olmasını göze alamadılar
ama gıcıklıkla illa vadinin karşısına çıkıcaklar beyaz karanfille çıkmaya karar vermişler demekkı
reyaksiyona göre beyaz karanfilde başarısız olma riskini halıyle almıslar 😵😵
Herkes dusmanini taniyacak daha masrafli olmustur bu diziden.O dizide bi suru basrol var her birine 25-50 milyar arasinda verseler o paranin karsilanmasi lazim o yuzden pazartesi veya carsamba gibi duruyor

vadi vadiye karşı ilginç olacak :A ama diziyi iddaalı görmüyorum başrol vadiden musa uzunlar ya da gürkan uygun olsa vadiye kafa tutabilirdi

Herkes dusmanini taniyacak daha masrafli olmustur bu diziden.O dizide bi suru basrol var her birine 25-50 milyar arasinda verseler o paranin karsilanmasi lazim o yuzden pazartesi veya carsamba gibi duruyor
herkes düşmanını tanıyacak sadece bir slokan cnm
dizinin adı kod adı reyaksiyon bu dizinin başarısız olmasını göze alamadılar perşembeye koyamadıalr ama illa vadinin karsısına çıkıcakalr beyaz karanfille olucak büyük ihtimal ama beyaz akranfildie reyaksiyonuda takip edicem tabikide bana aksion dizileri geliyor bu yıl çok mutluyum :Z:Z:Z

herkes düşmanını tanıyacak sadece bir slokan cnm
dizinin adı kod adı reyaksiyon bu dizinin başarısız olmasını göze alamadılar perşembeye koyamadıalr ama illa vadinin karsısına çıkıcakalr beyaz karanfille olucak büyük ihtimal ama beyaz akranfildie reyaksiyonuda takip edicem tabikide bana aksion dizileri geliyor bu yıl çok mutluyum :Z:Z:Z
Ohh ne guzel sana bayram ama kvpyle ayni gun olani izleyemezsin

Ohh ne guzel sana bayram ama kvpyle ayni gun olani izleyemezsin
yok aynı gün olursa canlı şekilde izleyemem kesinlikle ama diziler daha bitmeden internette part part bölümleri ekleniyor kurtlar vadisi bittikten sonrada beyaz karanfili netten izler öyle yatarım:Z

yok aynı gün olursa canlı şekilde izleyemem kesinlikle ama diziler daha bitmeden internette part part bölümleri ekleniyor kurtlar vadisi bittikten sonrada beyaz karanfili netten izler öyle yatarım:Z
Ne guzel sana bi suru dizi geliyor bnm en cok merak ettigim reaksiyon dizisi.