Herkes dusmanini taniyacak daha masrafli olmustur bu diziden.O dizide bi suru basrol var her birine 25-50 milyar arasinda verseler o paranin karsilanmasi lazim o yuzden pazartesi veya carsamba gibi duruyorhakan boyavın üyeliği fake diye düşündük belkide fakedir ama haber doğru çıktı vadiden ayrılıp
beyaz akranfile geçmiş cidden 😱😱😱
vadi oyuncuları 2ye bölünmüş durumda yarısı reyaksiyona diğer yarısıda beyaz karanfile toplanmaya basladılar 🙂🙂
ben reyaksiyon dizilerinden birisinin vadinin karşısına çıkıcağını bekliyordum
kod adı reyaksiyonu koyamadılar perşembeye o dizinin başarısız olmasını göze alamadılar
ama gıcıklıkla illa vadinin karşısına çıkıcaklar beyaz karanfille çıkmaya karar vermişler demekkı
reyaksiyona göre beyaz karanfilde başarısız olma riskini halıyle almıslar 😵😵
Dizilerimiz başlasa biran önce izleyip yorumlamayı özledim.Kacak gibi aksiyonlu olursa izlerim
eylulde artik eskisi gibi forumlarda aktiv olmayacagim ama yinede sevdigimiz dizilerin gunu burada olmaya calisacagim)Dizilerimiz başlasa biran önce izleyip yorumlamayı özledim.![]()
herkes düşmanını tanıyacak sadece bir slokan cnmHerkes dusmanini taniyacak daha masrafli olmustur bu diziden.O dizide bi suru basrol var her birine 25-50 milyar arasinda verseler o paranin karsilanmasi lazim o yuzden pazartesi veya carsamba gibi duruyor
Ohh ne guzel sana bayram ama kvpyle ayni gun olani izleyemezsinherkes düşmanını tanıyacak sadece bir slokan cnm
dizinin adı kod adı reyaksiyon bu dizinin başarısız olmasını göze alamadılar perşembeye koyamadıalr ama illa vadinin karsısına çıkıcakalr beyaz karanfille olucak büyük ihtimal ama beyaz akranfildie reyaksiyonuda takip edicem tabikide bana aksion dizileri geliyor bu yıl çok mutluyum![]()
yok aynı gün olursa canlı şekilde izleyemem kesinlikle ama diziler daha bitmeden internette part part bölümleri ekleniyor kurtlar vadisi bittikten sonrada beyaz karanfili netten izler öyle yatarımOhh ne guzel sana bayram ama kvpyle ayni gun olani izleyemezsin
Ne guzel sana bi suru dizi geliyor bnm en cok merak ettigim reaksiyon dizisi.yok aynı gün olursa canlı şekilde izleyemem kesinlikle ama diziler daha bitmeden internette part part bölümleri ekleniyor kurtlar vadisi bittikten sonrada beyaz karanfili netten izler öyle yatarım![]()