ATV Beyaz Karanfil - Dizi Yorumları

ilk bölüme göre biraz daha iyiydi ama @beyazsoy un dediği gibi konu monu yok
bonzai dizinin ana konusu mu :D
Ben bir şey anlamadım diziden . kim başroldur, abdulhey ney yapıyor anlamadım. Çocuğu hasta gidiyor uyuşturucu satıyor, patrondan para istemek varken . hangi mantıkla bu dizi yapılmış Çözemedin. Reaksiyon tamam kurtlar vadisi mantığı var biraz ama bunda hic bir şey yok

Ben bir şey anlamadım diziden . kim başroldur, abdulhey ney yapıyor anlamadım. Çocuğu hasta gidiyor uyuşturucu satıyor, patrondan para istemek varken . hangi mantıkla bu dizi yapılmış Çözemedin. Reaksiyon tamam kurtlar vadisi mantığı var biraz ama bunda hic bir şey yok
aga ana başrol abdülhey
etrafında da kara ve zaza dayı geliyor öyle devam ediyor işte :D
aga orda oğluyla iş yapıyor zazadan gizli olarak ilerleyen bölümlerde konu açılır heralde yoksa bu gidişle senaryo nereye kadar gidecek

aga ana başrol abdülhey
aga orda oğluyla iş yapıyor zazadan gizli olarak ilerleyen bölümlerde konu açılır heralde yoksa bu gidişle senaryo nereye kadar gidecek
Onlar senaryoyu açana kadar Atv diziyi götürecek haberleri yok

Şu müziğe bayılıyorum arkadaş :D

Beyaz Karanfil Jenerik Müziği
http://uploaded.net/file/v1ldafgx

Son düzenleme:
aga ana başrol abdülhey
O açıdan demedim. Normalde abdulheyi iyi göstermek için 3 yıl hapis yatirdilar simdi adama uyuşturucu sattirdilar)) bunun maması ne onu anlamadım))) hic birantiga uymayan bir hikaye var. Zaten sıkıldım kapadım

bu dizinin 2 ve 3.bölümlerine ben bakamamıştım bugün izleme fırsatım oldu
kara para aşk nasıl akradayıya benziyorsa beyaz karanfilide kaçağa benetmişler
en önemli 2 benzerlik kaçakta jenerikte çalan müzik kullanılıyor serhatın kavga sahnelerinde
beyz karanfildede jenerik müziğini kenan çobanın kavga sahnelerinde kullanıyorlar
ayrıca beyaz karanfilde başar ve zülfü ilişkisi
kaçak dizisinde serhatın topcuoğlalrının yanıdna çalısırken serhat burak ilişkisinin aynısı
beyz karanfildekı başar kaçaktakı burak aynılar :F:F:F

bu dizinin 2 ve 3.bölümlerine ben bakamamıştım bugün izleme fırsatım oldu
kara para aşk nasıl akradayıya benziyorsa beyaz karanfilide kaçağa benetmişler
en önemli 2 benzerlik kaçakta jenerikte çalan müzik kullanılıyor serhatın kavga sahnelerinde
beyz karanfildede jenerik müziğini kenan çobanın kavga sahnelerinde kullanıyorlar
ayrıca beyaz karanfilde başar ve zülfü ilişkisi
kaçak dizisinde serhatın topcuoğlalrının yanıdna çalısırken serhat burak ilişkisinin aynısı
beyz karanfildekı başar kaçaktakı burak aynılar :F:F:F
Izleme o zaman lo zaten tutmadi :)