Ne duruyorsun? Ertem Ver Müzüğü
Ne duruyorsun? Ertem Ver Müzüğü
Öylesine açayım dedim gördüğüm gibi şok oldum. Sonunda döndü reis. Şu Boşnaklar bu sefer rahat bıraksın adamı. Yeteri kadar özür diledi. Sırplara bu kadar tepki göstermemişlerdir. En olması gereken iki yılda zaten izleyemedik onu.
Ciddi söylüyorum intihara sürüklerdi onu. Hele Kadıköy maçından sonra...Geçtiğimiz sezon özellikle Abdülkerim Durmaz'a karşı izlememiz lazımdı kesinlikle, iyi gülerdik.O konuyla alakalı çeşitli düşüncelerim var da gerek yok şimdi oralara girmeye.
https://twitter.com/x/status/1305240933156487169
Yaaaa bi salıııııııııııın yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.
Bu ülkede Nihat Doğan bile o twitinden 1-2 sene Survivor'a gitti. Adam 3 senedir ortalıkta yok 100 kez özür diledi ne yapalım öldürelim mi adamı hapse atılsa şimdiye çıkmıştı ya
Aynen öyle hocaam ya
Hocam gerçekten tepki gösterilecek ve duyar kasılacak bir şey olsa bir şey demeyeceğim, üstelik defalarca kez özür de dilendi. Aşırı derecede popüler olmasına rağmen programdan ayrıldı falan. Daha ne istiyorsunuz ki ben anlamadım.Aynen öyle hocaam ya
Bu kez iptal olmaz ama artık ya çocuk oyuncağı değilReis zaten 1-2 aydır Beyaz Tv programlarına çıkıyor alıştırma yaptı Beyaz Tv bu kez sevenler Boşnaklardan daha ağır basıyor gibi inş iptal olmaz
Ya bu dernekler şovcuHocam gerçekten tepki gösterilecek ve duyar kasılacak bir şey olsa bir şey demeyeceğim, üstelik defalarca kez özür de dilendi. Aşırı derecede popüler olmasına rağmen programdan ayrıldı falan. Daha ne istiyorsunuz ki ben anlamadım.
Sende birşey dikkat etttim.Aynı anda birkaç kişiye yanıt veremiyorsun.Muhakkak geciyor.Baktım yoldaşım.
Sende birşey dikkat etttim.Aynı anda birkaç kişiye yanıt veremiyorsun.Muhakkak geciyor.
Demek Sen evli olsan demek ki eşine de böyle yaparsın.Evli olduğunu bir an düşündüm de gülmeden duramıyorum.Var öyle huylarım ya, her etikete de dönemiyorum ben genelde.
yalandır @xdragxx biliyorsun fenerbahçe başkan adayı olmak için uğraşıyor tuzak bunlar hakemler psikolojisini bozdu ersun yanalın takımında @xdragxx 11 penaltı çalmışlar aleyhimizeEmre Belözoğlu Erol Bulut'la ocak ayında anlaşmış evet ocak ayında Sinan Engin dedi şimdiFenerbahçe şampiyonluğa oynarken hocasının arkasından iş çevirmişler
Ekranda sallaması efsaneydiEkli dosyayı görüntüle 95752
Ahahahahaha.Çare Aziz Yıldırım.
@xdragxx @DarkLegenD @12.Adam @Gerekli24 @ömer karataş @mesmeso61 @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?